Katie Holmes, desprinsă de pe podium. A fost îmbrăcată ca Lady Gaga

  • 402 afişări
18 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Katie Holmes, desprinsă de pe podium. A fost îmbrăcată ca Lady Gaga

Galerie foto

Katie Holmes, pe covorul roşuKatie Holmes, pe covorul roşuKatie Holmes, pe covorul roşuKatie Holmes, pe covorul roşu
Prezentă la Gala American Ballet Theatre, în Manhattan, Katie Holmes a impresionat cu apariţia sa pe covorul roşu, purtând o ţinută excentrică, cu totul diferită faţă ce stilul său obişnuit, dar care i se potriveşte de minune.
 
Actriţa în vârstă de 39 de ani a ales să poarte un costum cu accente masculine, fără sutien şi cu un decolteu adânc şi o pereche de pantofi stiletto, apariţie cumva inspirată de alegerea vetimentară făcută de Lady Gaga în urmă cu câteva zile la gala ELLE, unde a purtat un costum masculin semnat Marc Jacobs. De coafura vedetei s-a ocupat hairstilistul DJ Quintero care s-a lăsat inspirat de filmul Star Wars şi a realizat trei cocuri, în timp ce machiajul a fost făcut de make-up artistul Genevieve Herr care a reuşit să-i evidenţieze frumoşii ochi albaştri.
 
Dacă în general, obişnuia să vină la evenimente însoţită de fiica sa în vârstă de 12 ani, de data aceasta, Katie Holmes, a avut un moment mamă-fiică extrem de special, cu cea care i-a dat viaţă. La rândul său, Kathleen a fost o prezenţă impresionantă, optând pentru o rochie lungă, albastră, căzută pe umeri şi pantofi argintii.
 
Foto: Hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katie holmes