Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă

  • 895 afişări
20 septembrie 2018
Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă

Galerie foto

Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă Lecţie de stil: Regina Letizia ne învaţă cum să ne îmbrăcăm când mergem la operă
Regina Letizia a Spaniei a uimit prin prezenţa ei alături de Regele Felipe, în timp ce se îndreptau spre opera din Madrid.
 
Soţia Regelui Felipe a ales să poarte o rochie lungă, asimetrică, în nuanţă bleumarin alături de o pereche de pantofi cu toc pe care i-a asortat şi o pereche impresionantă de cercei. Coafura a păstrat-o într-un coc elegant, oferind un aspect glamuros întregii apariţii. 
 
Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 45 de ani şi Regele Felipe, în vârstă de 50 de ani, au fost prezenţi la noua producţie Faust pentru anul 2018/19. Bineînţeles, abia veniţi din vacanţa din Majorca, pe care au petrecut-o alături de cele două fiice, Regina Letizia a fost o adevărată prezenţă, bronzul delicat oferindu-i un look total diferit.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!