Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite

  • 793 afişări
06 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite

Galerie foto

Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite (galerie foto)Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite (galerie foto)Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite (galerie foto)Lecţie de stil: Regina Letizia, o pereche de pantaloni, 3 ţinute diferite (galerie foto)

Până acum, Regina Letizia a Spaniei nu a făcut nicio greşeală vestimentară, fiecare apariţie a sa fiind una impecabilă. Indiferent ce a ales să poarte, multe dintre piesele vestimentare au fost “reciclate”, ceea ce sugerează că nu este nevoie să investeşti în prea multe haine, cele vechi putând fi purtate în numeroase modalităţi.

Prezentă pentru întâlnirea cu un grup de atlete din Madrid, Regina Letizia a avut o apariţie chic într-o pereche de pantaloni culotte Hugo Boss, pe care i-a purtat şi cu alte ocazii. Clasicul vibe şi twistul sofisticat i-au adus încă o dată succesul, mai ales pentru că a optat pentru unul dintre cele mai râvnite trenduri de pe podium– pantalonii cu butoni, pe care i-am întâlnit atât în colecţiile brandului Chloe, cât şi în prezentările casei de modă Gucci.

Dacă de data aceasta a ales să poarte pantalonii alături de o bluză albă, simplă, fără mâneci, pentru apariţia de Paşte din acest an, a ales să poarte o bluză extrem de delicată, cu buline şi mâneci lungi cu volane. Recent, în luna iulie, pentru un alt eveniment, aceeaşi pantaloni au fost purtaţi alături de un top în carorui, lucru care ne indică faptul că Regina Letizia nu se teme de imprimeuri.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!