Mădălina Ghenea, apariţie ireproşabilă pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma

  • 459 afişări
24 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Mădălina Ghenea, apariţie ireproşabilă pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma

Galerie foto

Mădălina Ghenea, pe covorul roşu la RomaMădălina Ghenea, pe covorul roşu la RomaMădălina Ghenea, pe covorul roşu la RomaMădălina Ghenea, pe covorul roşu la Roma
Mădălina Ghenea a fost prezentă pe covorul roşu la cea de-a 13-a ediţie a Festivaluluid e Film de la Roma. Frumoasa româncă în vârstă de 30 de ani, model şi actriţă, a cucerit privirile italienilor cu apariţia sa, unde a ales să poarte o rochie lungă cu spate gol, argintie şi elemente strălucitoare, creaţie vestimentară care aparţine designerului Zuhair Murad. 
 
Ţinuta a fost completată de o pereche de sandale argintii, curea şi brăţară în aceeaşi nuanţă, iar ceea ce a definit piesa vestimentară a fost trena impresionantă care a adus un plus de efect în bătaia vântului.
 
Românca a avut ocazia de a se fotografia cu Martin Scorsese, celebrul regizor în vârstă de 75 de ani, care a primit un premiu pentru întreaga sa carieră. Cei doi au făcut fotografia chiar în timpul petrecerii care a fost dată în cinstea lui, Mădălina Ghenea susţinând că este ”O mare onoare” să fie în preajma lui. 
 
Nu este prima oară când actriţa cucereşte cu prezenţa ei, Mădălina Ghenea captând orice privire şi la evenimentele anterioare, în special la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a ales să poarte atât creaţii vestimentare feminine, cât şi un mix impresionant cu accente masculine. Modelul este cunoscut pentru cariera sa, atât în lumea cinematografiei, cât şi în industria modei, iar de-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume impunătoare, printre care se numără şi Cristiano Ronaldo, pe care îl apără în scandalul în care este implicat, susţinând că nu îi vine să creadă ce citeşte în presă. În urmă cu câţiva ani, cei doi au lucrat împreună la filmarea spotului publicitar dedicat parfumului lansat de jucătorul de fotbal, descriidu-l un profesionist şi ”un familist convins”.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: madalina ghenea