Meghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcat

  • 1084 afişări
23 mai 2018

Meghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcat

Galerie foto

Meghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcatMeghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcatMeghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcatMeghan, ducesa de Sussex, prima apariţie după nuntă! Cum s-a îmbrăcat
 
Harry şi Meghan au participat la primul lor eveniment oficial, după nunta regală. 
 
Foto: Hepta
 
La trei zile de când s-au căsătorit, ei au fost alături de prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, la o petrecere în aer liber cu 6.000 de invitaţi, organizat la Palatul Buckingham.
 
 
 
De astăzi, începe o întreagă serie de evenimente dedicate prinţului Charles, pentru că moştenitorul Coroanei împlineşte anul acesta 70 de ani. Este cel mai longeviv prinţ moştenitor din istoria britanică.
 
În ceea ce o priveşte pe cea mai nouă membră a familiei regale, Meghan ales să se îmbrace în Goat, o marcă luată direct din dressingul cumnatei sale, Kate Middleton. Rochia în nuanţa roz pudrat - care se găseşte la vânzare cu 450 de dolari - a fost alegerea ideală pentru noua ducesă de Sussex, la care a asortat o pălărie Philip Treacy şi bijuterii cu diamante.
 
Meghan s-a aliniat cerinţelor Casei Regale şi a purtat ciorapi fini, nuanţa pielii, şi pantofi stiletto de la Tamara Mellon. Clutch-ul a fost detaliul final pentru outfitul lui Meghan, la prima sa apariţie de la nuntă.
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: megham , prima aparitie , nunta