Meghan Markle, apariţie ireproşabilă în Fiji. Cum a decurs a opta zi din turneul internaţional

  • 528 afişări
23 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, apariţie ireproşabilă în Fiji. Cum a decurs a opta zi din turneul internaţional

Galerie foto

Meghan Markle în insulele FijiMeghan Markle în insulele FijiMeghan Markle în insulele FijiMeghan Markle în insulele Fiji
Pentru Prinţul Harry şi Meghan Markle, prima săptămână în Australia, în turneul internaţional, a fost un real succes. După ce au fost prezenţi şi activi în multimple angajamente, Ducii de Sussex au ajuns în următoarea lor destinaţie. Cei doi se află în FIji pentru a-şi continua turneul, iar pentru prima apariţie, Meghan Markle a radiat într-o rochie albă.
 
Imediat cum a coborât din avion, Meghan Markle s-a lăsata admirată într-o ţinută fără cusur, în timp ce Prinţul Harry purta un costum gri, foarte deschis.
 
Soţia Prinţului Harry a ales să poarte cu această ocazie o rochie în nuanţă alb imaculat de la Zimmerman, designer australian. Se speculează că modelul original al rochiei este altul, designerul pregătind special pentru Ducesa de Sussex, cu această ocazie, acest model cu mâneci lungi.
 
Turneul internaţional a început cu data de 16 octombrie şi durează o lună de zile. Timp de o săptămână, cuplul regal a vizitat Australia, unde au fost întâmpinaţi de numeroase activităţi, iar după vizita din Fiji, următoarele pe listă sunt Regatul Tonga şi Noua Zeelandă.
 
Călătoria spre Fiji este prima vizită din ultimii 12 ani, de când a fost suspendat din Commonwealth timp de opt ani, înainte de alegerile democratice. Fosta colonie britanică, cu o poluaţie de aproape 910.000, a fost suspendată din Commonwealth şi izolată internaţional după Frank Bainimarama. Înainte de vizita Ducilor de Sussex, insulele Fiji au fost vizitate şi de alţi membri ai Familiei Regale, precum Prinţesa Anna, fiica Reginei Elisabeta a II-a, în iulie 2006. 
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle