Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth

  • 467 afişări
06 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth

Galerie foto

Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)

Să recunoaştem: a trecut foarte mult timp de când nu am văzut-o pe Meghan Markle purtând o ţinută în nuanţe puternice.

Încă de când a devenit soţia Prinţului Harry a ales să adopte piese vestimentare basic şi în nuanţe neutre (în special de roz pudrat). De data aceasta, la recepţia liderilor din Commonwealth, Ducesa de Sussex a avut o apariţie fascinantă, alegerea sa vestimentară luându-ne chiar prin surprindere.

Adevărul este că ne aşteptam ca apariţiile ei să fie în continuare la fel de “cuminţi”, dar se pare că fosta actriţă nu se teme de culorile evidente, optând pentru o rochie midi tip creion, în nuanţă galben pal. Am putea spune că s-a lăsat inspirată de apariţiile Reginei Elisabeta, mai ales că Majestatea Sa este cunoscută pentru alegerile vibrante şi pline de culoare.

Creaţia vestimentară aparţine designerului american Brandon Maxwell, care este totodată şi stilistul cântăreţei Lady Gaga, şi costă 1,495 de dolari.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , rochie galbena