Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a

  • 3168 afişări
23 aprilie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a

Galerie foto

Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a (galerie foto)Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a (galerie foto)Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a (galerie foto)Meghan Markle, apariţie uluitoare la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a (galerie foto)

Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle este tot mai aproape, ziua cea mare fiind programată pe data de 19 mai. Cu toate astea, actriţa reuşeşte în continuare să impresioneze cu apariţiile sale.

După recepţia de la Jocurile Invictus, Meghan Markle a fost alături de restul familiei regale pentru a celebra aniversarea de 92 de ani a Reginei Elisabeta a II-a. Dacă zilele trecute a făcut o greşeală uriaşă, încălcând protocolul de două ori, pentru că a purtat o rochie neagră şi n-a avut nici dresuri, acum s-a conformat şi şi-a reparat greşelile într-o manieră spectaculoasă.

Este a doua oară când Meghan participă la un eveniment oficial alături de Regina Elisabeta, iar pentru un look fără cusur, viitoarea soţie a Prinţului Harry a purtat o rochie tip capă semnată Setlla McCartney, un clutch Naeem Khan şi pantofi în nuanţă royal blue de la Manolo Blahnik.

Pe lângă asta, apariţia celor doi a avut un plus pentru faptul că şi-au asortat ţinutele.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!