Meghan Markle, gafă vestimentară majoră, în vizita din regatul Tonga

  • 771 afişări
25 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, gafă vestimentară majoră, în vizita din regatul Tonga

Galerie foto

Meghan Markle, în regatul TongaMeghan Markle, în regatul TongaMeghan Markle, în regatul TongaMeghan Markle, în regatul Tonga
Pentru prima oară, am putea spune că Meghan Markle a făcut o gafă vestimentară. Aflată în primul turneu internaţional alături de Prinţul Harry, pentru vizita din regatul Tonga, Ducesa de Sussex a optat pentru o rochie roşie. Nimic în neregulă până acum, dar odată ce au fost întâmpinaţi pe aeroportul Fua’amotu de Prinţesa Angelika Latufuipeka, nu am putut să nu remarcăm un detaliu aflat la baza rochiei.
 
Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a arătat spectaculos într-o rochie roşie cu mâneci lungi de la Jason Wu, în aceeaşi nuanţă ca steagul regatului Tonga. Viitoarea mamă a asortat piesa vestimentară cu o pereche de pantofi negri şi un clutch pentru a completa ţinuta, dar a uitat de un mic amănunt: eticheta, care era suficient de vizibilă la orice mişcare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whoops! The Duchess of Sussex made a rare fashion mistake on her visit to Tonga. 🇹🇴 Meghan left a label hanging on the inside of her designer dress as she arrived on the small Pacific island. The Duchess amazed onlookers in a vivid red dress as she exited the plane with her husband Prince Harry👗 😳 #MeghanMarkle #RoyalBaby #Royals #HarryAndMeghan

A post shared by Sky News (@skynews) on

Meghan Markle şi Prinţul Harry se află încă de pe dat de 16 octombrie în primul lor turneu internaţional, unde au vizitat Australia şi Fiji, iar în prezent se află în Tonga, iar mai apoi se vor întoarce în Sydney, Australia, pentru a încheia ceremonia Jocurilor Invictus. Următoarea destinaţie va fi Noua Zeelandă, ultima de altfel, care va încheia turneul regal. 
 
Imediat după nunta Prinţesei Eugenie, care a avut loc pe 12 octombrie, Ducii de Sussex au anunţat că urmează să devină părinţi în primăvara anului următor, Meghan Markle fiind însărcinată în primul trimestru.
 
Foto: Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle