Meghan Markle, îmbrăcată ca fosta iubită a Prinţului Harry. Cui îi stă mai bine?

  • 460 afişări
22 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, îmbrăcată ca fosta iubită a Prinţului Harry. Cui îi stă mai bine?

Galerie foto

Meghan Markle şi Jenna ColemanMeghan Markle şi Jenna ColemanMeghan Markle şi Jenna ColemanMeghan Markle şi Jenna Coleman
Cu ocazia primului său turneu internaţional alături de Prinţul Harry, Meghan Markle a fost o adevărată sursă de inspiraţie, Ducesa de Sussex schimbând numeroase ţinute fascinante. 
 
Cunoscută fiind ca una dintre cel mai bine îmbrăcate femei din lume, mulţumită garderobei sale cu un aer fresh, impecabil şi extrem de elegant, pentru una dintre apariţiile sale pare că s-a lăsat la rândul său inspirată de o sursă neaşteptată: fosta iubită a Prinţului Harry, Jenna Coleman.
 
Ducesa de Sussex, însărcinată în primul trimestru, a ales să poarte în cea de-a cincea zi în Sydney, Australia, o rochie neagră, midi, cu guler, mâneci trei sferturi şi nasturi albi, creaţie vestimentară semnată de Emilia Wickstead, pentru care a optat şi actriţa Jenna Coleman, în urmă cu o lună, în timp ce se afla la un meci de polo.
 
Deşi rochiile sunt acelaşi model, cele două le-au purtat complet diferind, lăsând stilul fiecăreia să vorbească pentru ele. Meghan Markle a asortat piesa vestimentară cu o pălărie fantezistă de la Philip Treacy alături de o pereche clasică de pantofi cu toc şi un clutch boxy, în timp ce Jenna, fosta iubită a Prinţului Harry din 2015, a ales să poarte rochie alături de un o pereche de sandale peep-toe şi o geantă circulară.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[I posted last month on Instagram story] The dress by Emilia Wickstead first seen on the beautiful @jenna_coleman_ (who plays ”Victoria“) in June 2018, when she attended the Windsor Great Park for the Cartier Queen’s Cup Polo Final in Egham, England. And Today The Duchess in a black version for the Anzac Memorial. Both gorgeous and dressed appreciated for the occasions. 1. image: @hellomaguk 2. Image: RYAN PIERSE/GETTY

A post shared by Meghan & Harry 💍 supporters (@harry_meghan_updates) on

 
În luna septembrie a acestui an, Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat nas în nas cu Jenna, în Amsterdam, momentul devenind extrem de stânjenitor pentru Ducele de Sussex.
 
Foto: Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle