Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou

  • 5674 afişări
11 iunie 2018
Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou

Galerie foto

Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă cu prima apariţie la balconul Palatului Buckingham. Cum a încălcat protocolul, din nou (galerie foto)

Anul acesta, cu ocazia aniversării Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle şi-a făcut pentru prima oară apariţia la evenimentul Trooping the Colour, organizat în cinstea Majestăţii Sale.

Pe lângă faptul că, oficial, Ducesa de Sussex a avut prima ei apariţie la balconul Palatului Buckingham, aceasta a încălcat, din nou, protocolul regal prin ţinuta pe care a adoptat-o.

Soţia Prinţului Harry a ales să poarte o rochie în nuanţă roz pudrat, cu umeri goi, creaţie vestimentară semnată de Carolina Herrera, alături de o pălărie roz. Meghan Markle a captat orice privire, nu doar pentru apariţia impecabilă pe care a avut-o, ci şi pentru faptul că a încălcat protocolul cu alegerea vestimentară făcută.

Potrivit The Sun, tradiţia nu permite ca femeile din Familia Regală să poarte piese vestimentare cu umeri goi sau care să expună prea multă piele. Uitându-ne în urmă, în ziua nunţii regale, rochia de mireasă Givenchy a fost o alegere tot cu umerii goi.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!