Meghan Markle, impecabilă la Royal Ascot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale

  • 1277 afişări
20 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, impecabilă la Royal Ascot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale

Galerie foto

Meghan Markle, impecabilă la Royal Alcot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă la Royal Alcot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă la Royal Alcot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale (galerie foto)Meghan Markle, impecabilă la Royal Alcot. Ce secret impresionant stă ascuns în spatele ţinutei sale (galerie foto)

Ducesa de Sussex a avut prima apariţie oficială la Royal Ascot, ocazie cu care a reuşit să impresioneze nu doar prin alegerea vestimentară, ci şi prin simbolul pe care ţinuta s-a la avut.

Meghan Markle a ales să poarte o rochie albă tip cămaşă din colecţia casei de modă Givenchy. Este a treia oară când soţia Prinţului Harry optează pentru acest brand, prima oară fiind rochia de mireasă, iar mai apoi cu ocazia primei apariţii singure alături de Regina Elisabeta a II-a.

De data aceasta, alegerea face trimitere la aniversarea de o lună de la nunta fostei actriţe cu Prinţul Harry, motiv pentru care a ales să poarte o rochie albă creată de acelaşi brand care i-a lucrat şi rochia de mireasă.

Pentru completarea look-ului Meghan a ales să poarte o curea subţire în talie, de culoare neagră, o pălărie fantezistă semnată Philip Treacy şi un clutch Carolina Herrera.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , royal alcot , secret , tinuta