Meghan Markle, o nouă apariţie de succes, în turneul internaţional

  • 475 afişări
17 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, o nouă apariţie de succes, în turneul internaţional

Galerie foto

Meghan Markle, a doua zi în turneul internaţionalMeghan Markle, a doua zi în turneul internaţionalMeghan Markle, a doua zi în turneul internaţionalMeghan Markle, a doua zi în turneul internaţional
Meghan Markle şi Prinţul Harry se află în primul lor turneu internaţionl. Dacă în prima zi a reuşit să ne capteze atenţia cu apariţia sa impresionantă prin care şi-a arătat burtica de gravidă, a primit primele cadouri pentru bebeluşul regal şi a adus un omagiu Prinţesei Diana, în cea de-a doua zi ne-a cucerit cu alegerile sale vestimentare masculine.
 
Aflată în Dubbo, Australia, Meghan Markle a ales să poarte un blazer în carouri, semnat Serena Boss Blazer alături de o cămaşă albă de la Maison Kitsune, o pereche de pantaloni negri şi ghete din piele întoarsă de la J. Crew. Pentru un look casual, Ducesa de Sussex şi-a întors mânecile, dar nu a renunţat la stilul care o caracterizează. În orice caz, ziua 2 a trecut şi suntem nerăbdători să vedem şi restul ţinutelor pe care le-a pregătit pentru acest turneu, care va dura o lună de zile şi în care va vizita, pe lângă Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji şi Regatul Tonga.
 
Bineînţeles, apariţia lui Meghan Markle nu a trecut neobservată nici de prietena sa, Serena Williams, care a realizat că amândouă deţin acelaşi blazer. 
 
Pentru prima sa apariţie în cadrul turneului internaţional, Meghan Markle a purtat o rochie albă care aparţine unui designer australian şi prin care a transmis un mesaj emoţionant. Creaţia vestimentară poartă numele ”Binecuvântată”, iar alegerea făcută de soţia Prinţului Harry vine la o zi după ce Casa Regală a anunţat că Meghan este însărcinată cu primul ei copil şi urmează să nască în primăvara anului următor.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle