Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii

  • 614 afişări
11 iulie 2018
Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii

Galerie foto

Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle, pe urmele Prinţesei Diana. Cum a încălcat protocolul cu rochia similară celei din ziua nunţii (galerie foto)
Meghan Markle ne surprinde cu fiecare apariţie a sa. De data aceasta, Ducesa de Sussex a atras toate privirile la un eveniment regal, unde a avut o alegere impecabilă şi îndrăzneaţă, cu care a încălcat, încă o dată, protocolul regal. 
 
Soţia Prinţului Harry a ales să poarte cu ocazia evenimentului dedicat centenarului Forţelor Aeriene Regale, o rochie neagră, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o în ziua nunţii. Deşi creaţia aparţine casei de modă Dior, criticii de modă au remarcat croiala asemănătoare modelului purtat în ziua nunţii, realizat de Givenchy. Lucas Armitage, deisgner şi stilist al vedetelor, a catalogat drept îndrăzneaţă alegerea unei rochii negre pentru un astfel de eveniment, având în vedere ţinutele în culori mai vii ale celorlalte doamne prezente, notează Adevărul. 
 
Chiar dacă a încălcat protocolul regal, familia regală fiind având voie să poarte piese vestimentare negre doar la ceremoniile funerare, ţinuta lui Meghan Markle a fost fără cusur, iar acest lucru ne face complet să uităm de regulile pe care trebuie să le respecte în calitate de Ducesă şi membru al familiei regale.
Acelaşi lucru l-a făcut şi Prinţesa Diana, când a optat pentru rochia negară cu ocazia mai multor evenimente.
 
Foto: hepta  
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , protocol , rochie neagra