Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă. Ce mesaj emoţionant a transmis prin rochia aleasă

  • 4534 afişări
16 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă. Ce mesaj emoţionant a transmis prin rochia aleasă

Galerie foto

Meghan Markle însărcinatăMeghan Markle însărcinatăMeghan Markle însărcinatăMeghan Markle însărcinată
Începând de astăzi, 16 octombrie, Meghan Markle şi Prinţul Harry se află în primul lor turneu internaţional din Australia, unde vor vizita mai multe regiuni, precum Noua Zeelandă, Regatul Tonga şi Insulele Fiji. Pentru cuplul regal acest tur este extrem de important şi special, fiind de fapt, un tur făcut în trei.
 
Casa Regală a anunţat în urmă cu o zi că Ducesa de Sussex este însărcinată, la 37 de ani, cu primul ei copil. Aflaţi în Sydney, Meghan Markle şi-a scos în evidenţă burtica de gravidă, în special cu ajutorul unui mesaj regăsit în piesa vestimentară, optând pentru o rochie albă, creaţie care aparţine designerului australian Karen Gee şi care poartă denumirea ”Binecuvântată”.
 
Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost întâmpinaţi de Generalul Peter Cosgrove şi soţia sa, Lady Lynne Cosgrove, care le-au oferit şi primele cadouri pentru bebeluşul regal: o pereche de cizme UGG, specifice zonei şi un cangur de pluş.
 
”Este atât de drăguţ! Este primul cadou pe care-l primim pentru bebeluş”, a spus Meghan.
 
Timp de o lună, Ducii de Sussex vor avea numeroase angajamente în acest turneu, iar noi abia aşteptăm să vă punem la curent cu fiecare apariţie a soţiei Prinţului Harry.
 
Foto: Hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle