Meghan Markle, spectaculoasă într-o rochie Dion Lee

  • 752 afişări
18 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, spectaculoasă într-o rochie Dion Lee

Galerie foto

Meghan Markle în Dion LeeMeghan Markle în Dion LeeMeghan Markle în Dion LeeMeghan Markle în Dion Lee
Ziua 3 din turneul internaţional al Ducilor de Sussex. După ce Meghan Markle şi Prinţul Harry au vizitat Dubbo, potrivit itinerariului, cuplul regal se află în Melbourne unde, nu se ştie dacă mai apucă să ajungă pe plajă, aşa cum era stabilit, din cauza vremii.
 
Pe lângă această scurtă oprire, cei doi au vizitat Grădina Botanică Regală, s-au întâlnit cu admiratorii care, odată ce l-au văzut şi îmbrăţişat pe Prinţul Harry, au început să plângă. Potrivit News.com, din Australia, vremea a fost una ploioasă, ceea ce a adus câteva modificări în program. Nu este prima oară când cei doi au parte de vreme rea. În urmă cu o zi, aflaţi în Dubbo, Ducii de Sussex au fost întâmpinaţi de ploaie în timp ce-i vizitau pe fermierii din zonă. Pentru fermieri în schimb, ploaia a fost binevenită luând în considerare faptul că s-au confruntat cu seceta.
 
”Regiunea noastră a fost lovită de o secetă teribilă aşa că suntem fericiţi că aţi adus cu voi vremea din Anglia”, a spus primarul la întâlnirea cu Prinţul Harry, potrivit People. Locuitorii văd această ploaie ca pe un miracol, dar Harry este conştient că este nevoie de mai mult decât un ”duş” pentru a rezolva problemele din zonă.
 
Acum, înapoi la ale noastre. Meghan Markle şi Prinţul Harry pot fi recunoscuţi de la o poştă după stilul inconfundabil, iar în cea de-a treia zi a turneului internaţional, Ducesa de Sussex a avut o apariţie fără cusur. Nici nu se putea altfel. Soţia Prinţului Harry a ales să poarte o rochie bleumarin de la Dion Lee, designer australian, şi un trench nude de la Martin Grand, în timp ce Harry a optat pentru un costum clasic. Încă de la începutul vizitei, cei doi au apărut ţinându-se de mână, încă o dată demonstrând că nu se tem de regulile stricte ale Casei Regale. 
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle