Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton

  • 5326 afişări
27 decembrie 2017
Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton

Galerie foto

Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton (galerie foto)Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton (galerie foto)Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton (galerie foto)Meghan Markle, ţinută impresionantă de Crăciun. Actriţa s-a inspirat din apariţia lui Kate Middleton (galerie foto)
Meghan Markle a sărbătorit primul Crăciun alături de logodnicul său Prinţul Harry, Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi restul familiei regale. Actriţa a fost prezentă în Sandringham, iar ţinuta pentru care a optat în ziua de Crăciun nu a dezamăgit deloc.
 
Logodnica Prinţului Harry a ales să poarte pentru prima sa apariţie de Crăciun o haină Sentaler în nuanţă camel, în valoare de 1.295 de dolari (care deja a epuizat stocurile), alături de accesoriil care au făcut-o să iasă în evidenţă­. 
 
Este vorba de o pălărie Philip Treacy, cizme Stuart Weitzman în valoare de 795 de dolari, o geantă Chloe Pixie de mici dimensiuni cu accente aurii, în valoare de 1.550 de dolari şi o pereche de mănuşi din piele. Mixul de culori este încântător, iar cu puţin efort, oricine poate obţine acest look.
 
De altfel, nu putem să nu observăm asemănarea ţinutei cu cea pe care a ales Kate Middleton să o poarte la primul Crăciun petrecut alături de Familia Regală, în anul 2011.
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , craciun , tinuta