Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari

  • 1252 afişări
11 iulie 2018
Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari

Galerie foto

Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari (galerie foto)Melania Trump, apariţie fără cusur într-o pereche de pantofi de 795 de dolari (galerie foto)
Melania Trump pare că a dezvoltat o atracţie pentru piesele vestimentare cu logo-uri şi mesaje, iar asta o demonstrează ultimele sale apariţii.
 
Prima Doamnă a Statelor Unite jonglează în ţinutele sale cu modele spectaculose de pantofi stiletto, brandurile sale favorite fiind Manolo Blahniks şi Christian Louboutin. De data aceasta, Melania Trump a făcut o alegere inedită, purtând o pereche de pantofi stiletto de la Christian Louboutin, dar nu cum ne-au obişnuit pânăacum, în tonuri simple, ci cu imprimeu şi logo-uri evidente. Modelul în valoare de 795 de dolari face parte din noua colecţie a designerului francez şi este complet diferit faţă de ce a lansat până acum, fiind lăcuiţi.  
 
Soţia Preşedintelui Donald Trump a arătat fabulos într-o ţinută lejeră formată dintr-o fustă midi şi o bluză roşie care a adus un plus de culoare.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!