Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump

  • 359 afişări
09 iulie 2018
Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump

Galerie foto

Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump (galerie foto)Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump (galerie foto)Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump (galerie foto)Melania Trump, ravisantă într-o rochie Erdem, la braţul lui Donald Trump (galerie foto)

Încă o dată, Melania Trump a radiat la braţul soţului ei, Preşedintele Donald Trump, alegerea sa vestimentară fiind una fără cusur, aşa cum ne-a obişnuit, dar şi cu câteva indicia care să ne sugereze ce va purta în timpul vizitei din Marea Britanie.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, în vârstă de 48 de ani, s-a întors la Casa Albă alături de soţul ei după ce împreună cu familia şi-au petrecut weekend-ul departe de ochii presei. Melania Trump şi soţul ei se pregătesc pentru vizita oficială cu Regina Elisabeta, Prima Doamnă începând să poarte ţinute ale creatorilor britanici.

Pentru cea mai recentă apariţie a sa, Melania Trump a ales să poarte o rochie cu un aer de vară de la Erdem, brandul favorit al Ducesei de Cambridge. Pentru a completa look-ul, soţia Preşedintelui Donald Trump a optat pentru o pereche de pantofi stiletto în nuanţă oranj, alături de o curea în talie.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , erdem , prima doamna