Melanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţa

  • 2456 afişări
10 iulie 2018

Melanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţa

Galerie foto

Melanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţaMelanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţaMelanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţaMelanie Griffith, în pantaloni foarte scurţi la 60 de ani. Cum arată actriţa
 
Actriţa în vârstă de 60 de ani a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi, sfidând trecerea anilor.
 
 
Foto: Hepta
 
Încălţată cu balerini nude, purtând în mână o geantă minusculă Louis Vuitton şi protejându-şi ochii de soare cu o pereche de ochelari, Melanie Griffith a păşit pe străzile din Los Angeles, dovedind o formă fizică foarte bună.
 
Din păcate, actriţa a exagerat cu intervenţiile la nivelul feţei.
 “Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, a declarat Melanie în urmă cu doi ani.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!