Alexandru Ciucu si costumul pentru barbati

Alexandru Ciucu si costumul pentru barbati

Alexandru Ciucu si costumul pentru barbati

01 martie 2011 Luiza Burhai Redactor

Vedete din Romania au admirat indeaproape stilulvestimentar de la Hollywood la prezentarea colectiei in stilclasic-chic "Barbatii se imbraca de la Ciucu" - O colectie ca-nfilme, semnata de designerul Casei Regale, AlexandruCiucu.

Peste 300 de invitati din inalta societate (vedete, oameni deafaceri, politicieni si ziaristi) au trecut pragul elegantuluiPalat Ghika din Capitala pentru a fi martorii unui eveniment ce s-aanuntat a fi cu totul deosebit.

Maria Dinulescu, Irinel Columbeanu, Dragos Stoica si sotia saMonica, Direcţia 5, invitati si in recital, Cabral, amfitrionulserii si viitoarea sa sotie, Andreea Patrascu, Vlad Mirita,deputatul Cristian Rizea si sotia sa Josette, Liviu Varciu, IuliaAlbu, Dana Deac, Catinca Roman, Roxana Iliescu, Nicolae si IoanaVoiculet, fetele de la Amadeus, Neylini, Luis Lazarus, designeriiMihaela Drafta, Deea Buzdugan, stilistul Andreea Inankur, NoraSeroussi si multi altii au tinut sa vada noile viziuni vestimentareale artistului designer.

Iar toti barbatii prezenti au fost de acord, marturisind ca atuncicand au nevoie de un costum de calitate construit pe masura aici inRomania, singurul nume care le vine in minte este cel al luiAlexandru Ciucu.

Cele 34 de tinute nu au defilat printre spectatori in manieraobisnuita a prezentarilor de moda, ci si-au asteptat cumintiadmiratorii, fiecare pe cate un manechin de croitorie gata parcapentru proba finala, raspandite prin intreg palatul Ghica.

Dealtfel atitudinea distinsa a exponatelor se explica prin faptulca fiecare tinuta in parte a fost o vedeta in sine, fiind inspiratade cate un personaj din pelicule celebre de la Hollywood.

Au fost astfel prezenti Richard Pretty (Richard Gere in PrettyWoman), Great Redford (Robert Redford in The Great Gatsby), PacinoScent (Al Pacino in Scent of a woman), dar si Forest Hanks (TomHanks in Forrest Gump), Black Pitt (Brad Pitt in Meet Joe Black)sau James Pierce (Pierce Brosnan in Die another day).

Materialele folosite pentru aceasta colectie au fost din lana S'140si tweed pentru sectiunea business clasic iar pentru tinutele deceremonie, matase si brocart de matase.


Intreaga colectie, fotografii ale invitatilor precum si filmulevenimentului pot fi urmarite pe alexandruciucu.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: costum , barbati , ciucu , moda , mire