Ce şi-ar vinde Sofia Vergara pentru educaţia fiului

  • 422 afişări
Ce şi-ar vinde Sofia Vergara pentru educaţia fiului

Sofia Vergara este capabilă de orice sacrificiu atunci când vine vorba despre viitorul fiului ei. Aceasta a declarat faptul că în situaţia în care nu va avea suficienţi bani pentru a continua să îi plătească acestuia studiile universitare, îşi va vine toate genţile Hermes Birkin.

Actriţa în vârstă de 41 de ani are un fiu de 21 de ani, Manolo, cu fostul ei soţ, Joe Gonzalez. Sofia îşi doreşte cu orice preţ ca fiul ei să aibă parte de o educaţie aleasă, aşa că nu concepe situaţia în care nu ar mai putea să îl susţină financiar.
 
Într-un interviu recent, vedeta a declarat că îi reaminteşte zilnic fiului ei că dacă nu are suficienţi bani pentru universitate, poate oricând să vândă una din genţile sale de colecţie. De altfel, actriţa vorbeşte despre cum managerul ei Craig, un tip extrem de conservator, nu vede cu ochi buni achiziţiile constante făcute de vedetă, în materie de modă. Răspunsul divei este simplu: “ Craig, ai prefera să cheltui banii pe droguri, şampanie scumpă şi limuzine? Genţile în schimb sunt valoroase. Pe ele Manolo le poate vinde!”

De altfel, este cunoscut faptul că actriţa este pasionată de modă şi de tot ceea ce înseamnă machiaj. Spre deosebire de alte vedete care mereu încearcă să promoveze faptul că preferă naturaleţea, Sofia Vergara recunoaşte cu sinceritate că nu concepe viaţa fără machiaj.

Sursa: http://feeds.bangshowbiz.com
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sofia vergara , hermes