Români mândri în ie: cum am purtat ia pe 17 mai

  • 3152 afişări
Români mândri în ie: cum am purtat ia pe 17 mai

Când am pornit campania “Iac-aşa e IA mea” ne-am gândit că avem un proiect frumos, românesc, de suflet, şi speram ca şi cititorii noştri să îl aprecieze. Nu ne-am aşteptat însă să aibă un impact atât de puternic şi să avem atât de multe mesaje de apreciere.

“Fiind o revistă 100% românească, am considerat normal să susţinem reinterpretarea fashion a iei româneşti, mai ales că mari designeri internaţionali au folosit ia în colecţii importante.

Campania are ca mesaj următoarea idee: esti româncă? Fii mândră de asta! Poartă ie pe 17 mai, oriunde te-ai afla, să arătăm lumii cum arată frumuseţea în româneşte”, ne-a incurajat Andreea Esca, directorul editorial al revistei The One.

Pe 17 mai am purtat cu mândrie ia românească şi mare ne-a fost bucuria să aflăm că şi voi, cititorii noştri, aţi făcut la fel. Am primit e-mailuri şi mesaje de felicitare pe pagina noastră de Facebook, dar si multe, multe poze cu voi, purtând cu mândrie un element atât de important din portul nostru popular.

În galeria foto veţi vedea imaginile primite în redacţie, majoritatea dintre ele sunt făcute chiar în acea zi, o “dovadă” a îmbrăţişării ideii campaniei, însă sunt şi alte fotografii pe care le-am primit şi care înfăţişează români din diaspora care poartă cu mândrie portul tradiţional cu ocaziile în care promovează cultura şi folclorul românesc.

Vă mulţumim tuturor şi ne dorim să reluăm împreună această reuşită, transmiţând astfel, generaţiilor următoare un mesaj important pentru educaţia lor: “Mândriţi-vă, pentru că avem cu ce!”


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ie , campanie