Ţinute roşii pentru 8 Martie: poartă culoarea pasiunii într-o zi specială

  • 193 afişări
Ţinute roşii pentru 8 Martie: poartă culoarea pasiunii într-o zi specială

06 martie 2018

Culoarea pasiunii prin excelenţă, roşul vine din nou să ne surprindă la început de primăvară. In luna de răsfăţ a femeilor, ce debutează cu clasicul Mărţişor si culmineaza cu 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, îţi propun să adopţi o ţinută “asortată” cu evenimentele: piese vestimentare roşii ce promit să te cucerească total.

După cum probabil ai observat, sezonul rece a fost dominat de nuanţele senzuale de roşu. Sezonul de toamnă/iarnă 2017 - 2018 a însemnat o abundenţă de roşu intens, de mai nou intratul în cursă” oxblood” sau de piese roşu burgundia.

Tendinţele vestimentare în sezonul primăvară/vară 2018 continuă să promoveze culoarea roşie, în variantele sale cele mai vii şi provocatoare.  Prezentările caselor de modă au abundat în propuneri de ţinute roşii, de la cele mai rafinate look-uri până la variantele boyish, de inspiraţie masculină.

Dacă eşti adepta stilului clasic şi discret, îţi recomand să adaugi în vestimentaţia ta o pată de culoare. Un singur element roşu, fie că este vorba despre o bluză sau despre o pereche de pantofi roşii, îţi vor schimba total aspectul.

Pentru ca în acest sezon, combinaţia timeless alb-negru este în topul preferinţelor, nimic nu va merge mai bine decât o pereche de escarpen clasici roşii, alături de un costum –sacou cu pantalon – alb negru. Este una dintre ţinutele care promite să facă ravagii sezonul acesta.

Pentru cele mai îndrăzneţe, o ţinută compusă în totalitate din piese vestimentare în nuanţe de roşu este o adevarată declaraţie de stil.

O rochie midi, pe corp, într-un roşu – grena este ideala pentru o ieşire în oraş, la început de primăvară. Profită de versatilitatea acesteia şi poart-o în timpul zilei la o ţinută office cu un sacou boyfriend pe deasupra, iar seara renunţă la el pentru a rămane doar în rochie.

O altă combinaţie pe care o poţi încercă este tot cea compusă dintr-un clasic costum: o pereche de pantaloni cu dungă, ce se opresc la limita gleznei, alături de un taior simplu. Sezonul acesta reprezintă revenirea în tendinţe a costumului feminin, astfel că vei găsi o mulţime de variante în magazinele autohtone care sa se potrivească stilului tău.  

Utile

Găseşti produsele prezentate în magazinele Zara, Victoria 46, dar şi online pe lavenue.com, moja.ro sau net-a-porter.com


 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: modă , stil , roşu , mărţişor , 1 martie