Tinute spectaculoase la Oscar de-a lungul anilor

  • 122 afişări
Tinute spectaculoase la Oscar de-a lungul anilor

02 martie 2018

Doar câteva zile ne despart de ceremonia premiilor Oscar ediţia 2018 şi întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare atât vestea laureaţilor, cât şi, în egală măsură apariţiile de pe covorul roşu.

Una dintre cele mai anticipate şi totodată urmărite ceremonii la nivel mondial, premiile Oscar sunt şi e această dată în centrul atenţiei. 

Discuţii, presupuneri, speranţe şi polemici se învârt în jurul nominalizaţilor, iar noi punem accentul pe stilul vestimentar, pe apariţiile “Bine/Prost Imbrăcat”. 
 
Până luni când vom avea însă ocazia să analizăm în detaliu vedetele prezente la ceremonie, ne-am propus să facem o retrospectivă a ţinutelor spectaculoase pe care le-am putut admira în ultima perioadă, la Premiile Oscar.
 
Care sunt tendinţele la Premiile Oscar? Pe scurt, opulent, spectaculos, impresionat! Prezenţele feminine, căci despre ele vorbim acum, se întrec în rochii somptuoase, în fuste ample, în trene lungi şi în accesorizări deosebite.
 
Eleganţa este la ea acasă, iar casele de modă celebre îşi dau examenul cu această ocazie, într-o paradă de modă atipică!
 
 
Una dintre apariţiile care au impresionat audienţa a fost de exemplu, cea a laureatei de anul trecut, Lupita Nyong. Rochia superbă cu un decolteu extrem de adânc în V, semnată Prada, a fost cea mai inspirată alegere, fiind declarată de mulţi critici cea mai bine îmbrăcată actriţă la eveniment.
 
Deşi majoritatea ţinutelor mizează mai degrabă pe eleganţă, dat fiind şi dress code-ul ‘black tie” care limitează într-o oarecare măsură plaja de variante, sex appeal-ul nu este exclus. Este şi motivul pentru care rochiile sunt din ce în ce mai intrigante.
 
Decupaje adânci, decolteuri ce dezvăluie corpul, un design ce urmează extrem de fidel silueta, scoţând în evidenţă formele, sunt câteva dintre detaliile pe care se mizează şi cu această ocazie.
 
 
Rochia Irinei Shayk, purtată la Premiile Oscar din 2012 este reprezentativă pentru o apariţie spectaculoasă, extrem de sexy: rochia lungă până în pământ, într-o nuanţă deosebită de bronz, spatele gol şi decolteul lateral mai mult decât insinuant au fost ingredientele unei apariţii aclamate şi laudate.
 
Indiferent de stilul vestimentar ales, fie că mizează pe o eleganţă clasică, fie pe o ţinută extravagantă (fie ea prin model, culoare sau textură), fie pe dezvăluirea corpului, este o certitudine că în această perioadă se dă o cursă intensă pentru alegerea rochiilor perfecte pentru ediţia din 2015 a Premiilor Oscar.
 
Aşteptând cu nerăbdare evenimentul, îţi dăm întâlnire luni pentru cele mai proaspete ştiri vestimentare de la Oscaruri!
 
Sursa foto: Hepta.ro
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!