Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal

  • 887 afişări
02 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal

Galerie foto

Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în ţinute roz pal (galerie foto)

Verde lime? Roz aprins? Albastru electric sau turcoaz? Regina Elisabeta  a purtat toate nuanţele vibrante şi, cu siguranţă nu se teme să testeze cele mai colorate şi aprinse ţinute. Chiar dacă Majestatea Sa este o sursă de inspiraţie pentru membri familiei regale, Meghan Markle pare să fie o excepţie, aceasta fiind singura care nu a adoptat până acum ţinute în nuanţe aprinse. Ba mai mult, alegerile vestimentare ale Ducesei de Sussex sunt cât se poate de simple şi elegante, una dintre nuanţele sale favorite fiind rozul pudrat.

Încă de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, fosta actriţă a început să poarte doar nuanţe pudrate de roz şi ţinute albe sau crem. La prima sa apariţie după nuntă, cu ocazia aniversării de 70 de ani a Prinţului Charles, Meghan a ales să poarte  o rochie roz pal de la Goat. Mai târziu, la ceremonia Trooping of the Colour, Ducesa de Sussex a purtat o rochie semnată de Carolina Herrera, în aceeaşi nuanţă şi cu umerii căzuţi. De altfel, când s-a prezentat alături de Regina Elisabeta la ceremonia de premiere de la Palatul Buckingham, din nou, fosta actriţă a ales să poarte o rochie în nuanţă roz pudrat.

Experţii au venit cu patru teorii solide care să explice alegerile vestimentare ale Ducesei de Sussex.

  1. Pur şi simplu este o nuanţă care îi place.

“Nu cred că are vreun motiv anume pentru care alege să poarte nuanţe pudrate. Cred că pur şi simplu îi plac. Pentru ea, alegerile sunt instinctive atunci când optează pentru o paletă nude, pentru că are gusturi clasice”, a declarat pentru InStyle Katie Nicholl, autoarea cărţii Harry: Life, Loss, and Love. “Nuanţele sale favorite sunt alb-negru, dar ca membră a familiei regale ştie că trebuie să poarte ţinute colorate”, a continuat Katie.

  1. Rozul pudrat este cea mai potrivită nuanţă pentru ea.

“Nuanţele de roz pudrat o avantajează luând în considerare tonul pielii. În plus, este o culoare tinerească”, povesteşte Katie Nicholl.

  1. Câtă vreme poartă nuanţe neutre,  nu trebuie să-şi facă griji că o va eclipsa pe Regina Elisabeta.

Criticul de modă Lucas Armitage susţine că alegerile sale vestimentare sunt o formă de respect.

“Încă o dată Meghan Markle a  optat pentru culori neutre. Este o tactică isteaţă de styling care întotdeauna se va potrivi cu look-urile Reginei Elisabeta”, a declarat Lucas pentru Daily Mail. “Alegerile sale vestimentare neutre sunt totodată o formă de respect pentru Majestatea Sa, încercând astfel să nu o eclipseze vreodată. Aş fi şocat să văd că Meghan Markle alege să poarte o nuanţă aprinsă, dar totuşi este interesant de observat să în trecut (n.r.- înainte de a deveni soţia Prinţului Harry), era fan culorilor aprinse”, a continuat Lucas. “Cred că relaţia dintre Meghan şi Regina Elisabeta este una bazată pe respect, iar Meghan şi-a schimbat stilul, lucru pe care regina sigur îl apreciază”, a adăugat expertul.

  1. Nu încearcă să atragă atenţia mai mult decât este necesar.

Meghan Markle abia începe să se familiarizeze cu tot ce înseamnă “familia regală”, mai ales deja era o persoană publică, nu este de origine britanică şi nici nu are sânge regal. Din aceste motive,fiecare mişcare a sa va fi urmărită şi este conştientă de acest lucru.

“Cred că nuanţele nude pe care le poartă sunt o alegere deşteaptă pentru că astfel nu va intra in niciun conflict. Demonstrează că nu vrea să eclipseze niciun alt membru al familiei regale”, susţine Katie Nicholl.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , motiv , roz pudrat , tinute