Motivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul George

  • 1224 afişări
18 iulie 2018

Motivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul George

Galerie foto

Motivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul GeorgeMotivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul GeorgeMotivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul GeorgeMotivul pentru care Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard mai mult decât fratele ei, Prinţul George
 
Ultimele estimări indică faptul că tânăra Prinţesa Charlotte valorează cu un miliard de dolari mai mult decât fratele său, în termeni ai impactului pe care aceştia îl au asupra economiei Regatului Unit.
 
 
Foto. Hepta
 
Prinţul a fost estimat la 3.6 miliarde de dolari. Cea mică, însă, îl întrece pe acesta, fiind estimată la aproximativ 5 miliarde de dolari. Ambii copii au abilitatea de a influenţa vânzările unor produse, fără a ridica un deget. 
 
Orice ţinută purtată de cei doi, sau orice jucărie folosită sunt observate de milioane de persoane interesate de familia regală. Prinţesa are un avantaj asupra fratelui mai mare, numit de The Telegraph „Efectul Prinţesei Charlotte”, în urma căruia parinţii din lumea întreagă cumpară propriilor copii haine în care mica Charlotte a fost surprinsă. De multe ori, hainele au fost vândute în totalitate la doar câteva ore după apariţia prinţesei.
 
Trebuie luat in vedere faptul că valorile menţionate sunt calculate pe baza impactului economic al celor doi şi nu sunt nişte valori concrete.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printesa , charlotte