NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând

  • 4639 afişări
21 mai 2018
NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând

Galerie foto

NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând (galerie foto)NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând (galerie foto)NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând (galerie foto)NUNTA REGALĂ: Kate Middleton, în aceeaşi rochie patru ani la rând (galerie foto)

Cu ocazia nunţii Prinţului Harry cu Meghan Markle, Ducesa de Cambrdige nu s-a obosit să-şi caute o nouă rochie, aceasta alegând să recicleze modelul ei favorit, purtat patru ani la rând.

Kate Middleton, în vârstă de 36 de ani, a apărut la nunta regală într-o rochie midi în nuanţă galben pal, creaţie a casei de modă Alexander McQueen, pe care a purtat-o şi în anii precedenţi cu diferite ocazii.

Prima oară când şi-a făcut apariţia în această creaţie a fost în anul 2015, la botezul Prinţesei Charlotte. Mai târziu, în anul 2016, Ducesa a optat pentru aceeaşi rochie la evenimentul Trooping the Colour, iar cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Bătălia de la Passchendaele, în 2017, a purtat aceeaşi rochie. Acum, în anul 2018, Kate Middleton a purtat rochia cu ocazia nunţii Prinţului Harry cu Meghan Markle, semn că se numără printre favoritele sale.

Ducesa de Cambridge şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi nude Jimmy Choio şi o pălărie fantezistă semnată Philip Treacy.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , nunta regala , rochie