O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"

  • 2050 afişări
O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"

26 octombrie 2017

Galerie foto

O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"O vedetă TVR Moldova, pasionată de shopping-ul Second Hand. „N-o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu"

Prezentatoarea TVR Moldova, Nicoleta Adam, are o garderobă impresionantă. Cea mai ieftină rochie a costat-o doar 1 leu.
 


Încă din şcoală, Nicoletei Adam, o prezenţă extrem de stilată pe micul ecrandin Moldova, î îi place să iasă în evidenţă într-o mulţime inclusiv prin hainele pe care le poartă. La început, îşi bătea la cap rudele şi prietenii de peste hotare să o ajute cu ţinute pe care să nu le poţi găsi în magazinele şi pieţele de la noi.

Înţelegând că nu poate continua aşa la nesfârşit, a căutat alternative în propria ţară. Aşa a descoperit pieţele second hand. Prima achiziţie a fost un costum pentru Halloween. Astăzi, stock-urile, magazinele şi pieţele Second Hand sunt o sursă de ţinute vestimentare unice.

„Nu cred că o să mă credeţi, dar am o rochie superbă de doar 1 leu. Cum am găsit-o nici eu nu ştiu, probabil deja ochii mei singuri sunt ghidaţi spre ceva ce atrage de departe. Cea mai scumpă, cred, este un smoking care m-a făcut să scot din buzunar 1000 de lei (Chanel, 100 % original, nu o copie). Am mai multe piese cu care mă laud, dar mai ales cu o rochie Dolce&Gabbana şi o fustă din piele Armani.”, a declarat pentru ea.md.

„Dacă le procuram pe astea două într-un magazin, mă costa o avere, cel puţin 1000 de euro lăsam. Dar aşa, totul s-a rezumat la doar 200 de lei fiecare. Am câteva reguli, atunci când merg la un Second Hand. În primul rând, încerc să iau ceea ce e mai ieftin, asta şi presupune o stilizare cu bani puţini. Mai am regula să nu procur lenjerie intimă şi încălţăminte. Pe acestea le găsesc la preţuri accesibile pe tot felul de webiste-uri, magazine online.”

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vedeta , shopping