(P) Cum alcătuieşti zeci de ţinute stylish cu doar câteva piese din garderoba ta

  • 2994 afişări
12 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
(P) Cum alcătuieşti zeci de ţinute stylish cu doar câteva piese din garderoba ta

În fiecare dimineaţă, „scanezi“ dulapul şi pierzi o grămadă de timp încercând să te hotărăşti în ce să te îmbraci. Îţi sună cunoscut acest scenariu? Cu siguranţă că da. Consultantul de stil şi jurnalistul de modă Irina Markovits spune că o femeie pierde, în medie, aproximativ 12 ore pe lună încercând să îşi compună zi de zi un outfit. Dar e timpul ca tot acest proces să se simplfice. Vrei mai mult? Poţi cu puţin! 😊

Cum? Încercând să aplici principiul „mai mult cu puţin“ atunci când vine vorba de alegerile tale vestimentare. Garderobă-capsulă, un concept care te va cuceri şi pe tine, implică alegerea unui număr redus de haine şi accesorii cu care te poţi juca în mai multe combinaţii de mix & match.

Cum te ajută o garderobă-capsulă?

Să obţii mai mult cu mai puţin, principiul de bază al unei garderobe-capsulă, înseamnă să ştii foarte clar ce îţi doreşti atunci când vine vorba de propriul stil, pentru ca, în cele din urmă, să simplici procesul de alcătuire a unei ţinute. Bineînţeles, această abordare practică nu înseamnă că nu vei mai avea un outfit stylish zi de zi, ba chiar dimpotrivă: vei crea un look impecabil gestionând mai bine resursele pe care le ai deja. Şi-n plus, câştigi timp!

Trucuri pentru garderoba-capsulă perfectă

Iar asta nu e tot: Irina Markovits a acceptat provocarea lansată de Pur şi îţi arată, în clipul de mai jos, cum îţi poţi pune la punct garderoba-capsulă, dar şi care sunt cele mai tari trucuri de stil de care să ţii cont zi de zi.

Intră pe www.noulpur.ro şi află mai multe tips & tricks în materie de fashion, dar şi alte sfaturi de la cei mai buni specialişti din diferite domenii, despre cum poţi face mai mult cu mai puţine resurse.

Aşadar, accepţi şi tu provocarea inspirată de Pur Power Double Decruster de a face mai mult cu puţin? Cu o formulă inovatoare, acesta curăţă mii de vase folosind o cantitate foarte mică de produs. E chiar foarte simplu!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!