Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis

  • 298 afişări
11 iulie 2018
Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis

Galerie foto

Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis (galerie foto)Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis (galerie foto)Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis (galerie foto)Pippa Middleton, ravisantă în primul trimestru de sarcină. Cum a apărut la botezul Prinţului Louis (galerie foto)
Pippa Middleton a fost prezentă şi ea la botezul celui de-al treilea nepot al său, Prinţul Louis, fiul Prinţului William şi Ducesei de Cambridge.
 
Sora mai mică a lui Kate Middleton a avut o apariţie impresionantă. Însărcinată în primul trimestru cu primul ei copil, Pippa Middleton a apărut la braţul soţului ei, James Matthew, într-o rochie în nuanţă albastru pal, creaţie a designerului Alessandra Rich. 
 
Pentru accesorizare, sora Ducesei de Cambridge a optat pentru o pereche de pantofi Jimmy Choo în valoare de 695 de dolari şi un clutch care poartă semnătura aceluiaşi brand, în valoare de 1,548 de dolari.
foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pippa middleton , botez