Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro

  • 5898 afişări
22 decembrie 2017
Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro

Galerie foto

Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro (galerie foto)Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro (galerie foto)Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro (galerie foto)Regina Letizia, extrem de sexy într-o ţinută all red. Cizmele costă 580 de euro (galerie foto)

Regina Letizia a Spaniei a fost prezentă la întâlnirea Asociaţiei Spaniole Împotriva Cancerului unde a avut o apariţie extrem de sexy.

Majestatea Sa, în vârstă de 45 de ani, a arătat spectaculos optând pentru o ţinută all red şi o pereche superbă de cizme peste genunchi, din piele întoarsă şi de culoare roşie, semnate Magrit. Cizmele au un toc de 10cm şi costă 580 de euro.

 Pentru a completa ţinuta, Regina Letizia a ales să poarte o haină roşie de la Hugo Boss, o maletă neagră semnată de acelaşi designer şi o fustă midi de culoare roşie, cu imprimeu semnată Carolina Herrera.

Ca accesorii, Regina Letizia a ales o geantă de la Zara şi o pereche de cercei Yanes din aur alb şi cu diamante, primite cadou din partea brandului cu ocazia nunţii sale.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina letizia , all red , tinuta