Rosé S'il Vous Plaît! Gigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFW

  • 137 afişări
12 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Rosé S'il Vous Plaît! Gigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFW

Galerie foto

Gigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFWGigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFWGigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFWGigi Hadid, accesoriu inedit la petrecerea de la NYFW
De la genţile transparente din plastic, până la cele de blană, toate aceastea au făcut furori în ultima perioadă a anului. Până acum vedeam numeroase fashioniste purtând genţi transparente din plastic prin care îşi lăsau la vedere agendele fancy sau produsele cosmetice ale celor mai scumpe branduri, dar iată că Gigi Hadid a dus acest trend la un alt nivel.
 
Prezentă pe covorul roşu la cina #BoF500 susţinută în cadrul Săptămânii Modei de la New York, Gigi Hadid  a avut o apariţie complet neobişnuită. Modelul în vârstă de 23 de ani a apărut într-o rochie lungă, simplă, în nuanţă caldă de galben, dar nu alegerea vestimentară a fost cea care ne-a atras privirile, ci accesoriul. 
 
Gigi a ales să poarte o geantă transparentă, similară unui cufăr, în care, în mod neaşteptat, produsele cosmetice au fost înlocuite cu o sticlă de vin spumant rose.
 
De ce ţi-ai lua în geantă rujul favorit sau cheile de la maşină când te poţi bucura de o sticlă de vin? Rosé S'il Vous Plaît!
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!