Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish?

  • 1323 afişări
03 iulie 2018
Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish?

Galerie foto

Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish? (galerie foto)Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish? (galerie foto)Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish? (galerie foto)Selena Gomez şi Meghan Markle în aceeaşi ţinută. Cine a fost mai stylish? (galerie foto)

Prezentă pe covorul roşu la premiera filmului Hotel Transylvania 3, Selena Gomez a avut o apariţie chic şi impresionantă.

Cântăreaţa a ales să poarte o ţinută formată din două piese cu imprimeu floral semnată de casa de modă Oscar de la Renta, care ne oferă un sentiment de déjà vu. Motivul?

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan Markle a fost prezentă la nunta nepoatei Diana purtând o rochie lejeră asemănătoare celei purtate de Selena Gomez, care făcea parte din aceeaşi colecţie cu aceasta.

Atât Ducesa de Sussex, cât şi Selena Gomez au făcut o alegere potrivită pentru sezonul cald. Artista s-a inspirat din alegerea vestimentară făcută de Meg şi a optat pentru o coafură similară, un messy bun şi a ales să-şi completeze look-ul cu o pereche de sandale argintii de la Miu Miu, un clutch Jimmy Choo şi bijuterii Tiffany & Co. în valoare de peste 21 de mii de dolari.

 

Foto: Hepta

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!