Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori

  • 385 afişări
20 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori

Galerie foto

Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori (galerie foto)Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori (galerie foto)Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori (galerie foto)Singurul accesoriu de care Angelina Jolie nu se poate despărţi. Îl are în mai multe culori (galerie foto)

Angelina Jolie are un nou accesoriu preferat şi, din fericire pentru noi, putem recrea look-urile sale nu doar cu puţin efort, ci şi cu bani puţini.

Actriţa iubeşte că adopte cu fiecare apariţie a sa, fie că este vorba de un eveniment sau în viaţa de zi cu zi, un şal. În garderoba sa deja acest accesoriu este acihiziţionat în nuanţele clasice, mai précis negru, crem şi gri.

Cea mai recentă apariţie a sa în care a folosit şalul pentru a-şi completa ţinuta a fost când a adoptat o rochie tip furou, în nuanţă crem, cu un decolteu V, alături de un şal gri cu ciucuri la capete. Nu este prima oară când optează pentru acest model, Angelina purtând acelaşi şal şi la întâlnirea cu Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron.

Foto: Hepta      

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: accesorii , angelina jolie , sal