Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină

  • 5593 afişări
Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină

20 ianuarie 2017

Anul 2017 a  început în note pline de graţie şi, odată cu acest lucru, designerii au avut grijă să selecteze cele mai spectaculoase trenduri care ne vor urmări în următoarele luni ale anului. Iată care sunt principalele trenduri care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti garderoba în noul sezon.

Volane şi dantelă. Datorită acestui trend, eleganţa şi feminitatea vor fi reîntâlnite şi în acest an. Trebuie să recunoaştem că, nimic nu este mai feminin şi mai sexy decât o rochie din dantelă translucidă, în tonuri deschise sau volane jucăuşe.

Imprimeuri de vară. Imprimeurile florale îndrăzneţe şi pline de culoare rămân un must-have în garderoba feminină şi, cu cât acest trend păşeşte glorios pe podium, cu atât mai mult începem să apreciem adevărata sa frumuseţe. Deşi pare că aceste imprimeuri sunt potrivite doar pentru sezonul cald, chiar şi în zilele în care temperaturile sunt foarte scăzute, acestea pot fi o apariţie ideală.

Sporty chic. Iată un trend unic şi simplu în felul său care a fost foarte întâlnit în rândul fashionistelor din întreaga lume. Când adopţi acest trend, trebuie doar să ţii cont de câteva aspecte de bază, cum ar fi:

  • niciodată să nu adopţi în ţinuta ta mai mult de trei culori diferite
  • evită pe cât de mult posibil logo-urile care ies în evidenţă  
  • nu-ţi încărca look-ul cu detalii care nu sunt necesare

Topuri cropped. Deja suntem familiarizate cu acest trend şi în ultimii ani am reuşit să ne dăm seama care sunt cele mai bune moduri a le purta astfel încât să ne avantajeze în ţinutele pe care le adoptăm. Un top cropped sau de tip bustieră poate fi purtat cu uşurinţă alături de orice altă piesă vestimentară din garderobă, fie că este vorba de o pereche de jeanşi, o fustă sau o pereche de pantaloni scurţi.

Dungi. În acest sezon, printre cele mai importante trenduri se numără imprimeurile cu dungi. Fie că optezi pentru piese vestimentare cu dungi verticale, orizontale, de dimensiuni mici sau mari sau în tonuri diferite, toate acestea vor fi ideale pentru un look classy şi feminin.

Tonurile Kaki. De-a lungul anilor, accentele militare au fost extrem de căutate şi apreciate, iar în acest sezon, tonurile kaki pot fi purtate atât în ţinute feminine, cât şi casual sau cu accente masculine.

Tonuri roz. De la roz pudrat, caramel sau fucsia, toate nuanţele de roz trebuie să se regăsească în garderoba ta în anul 2017. Dacă ţinutele adoptate pe podium şi create de marii designeri au reuşit să ne cucerească privirile adoptându-le, atunci cu siguranţă nici noi nu vom da greş.

Foto: Pinterest

Galerie foto

Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină (galerie foto)Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină (galerie foto)Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină (galerie foto)Tendinţe 2017: ce trebuie să se regăsească în acest an în garderoba feminină (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!