Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese

  • 864 afişări
Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese

12 octombrie 2017

Galerie foto

Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese (galerie foto)Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese (galerie foto)Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese (galerie foto)Tendinţe 2018: propuneri senzaţionale ale marilor designeri pentru viitoarele mirese (galerie foto)

Pentru anul 2018, marii designeri vin cu propuneri senzaţionale pentru viitoarele mirese, iar tendinţele prezente la Fashion Week sunt o încântare pentru orice femeie.

Detaliile spectaculoase şi inedite vor face difierenţa, iar în anul 2018, dantela va domina în alegerile pentru mirese. De asemenea, aplicaţiile florale sunt şi ele nelipsite din context, iar pentru un look plin de inspiraţie şi un aer vintage, rochiile de mireasă cu capă din voal vor fi un must-have.

Să nu uităm că şi accesoriile au un rol foarte important, iar cerceii de mari dimensiuni şi cu detalii preţioase se află în capul listei.

Penele şi mânecile bufante sau de tip clopot au fost un adevărat deliciu pentru orice piesă vestimentară din garderoba feminină, iar pentru anul care urmează, acestea vor fi integrate şi în rochiile de mireasă.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!