Ce metropola esti?

Ce metropola esti?

Ce metropola esti?

Tot ceea ce esti te defineste! Afla ce metropola esti!

1 / 10 Haine tale sunt
2 / 10 Un praz in oras se serveste cu:
3 / 10 Muzica ta preferata este:
4 / 10 Filmul preferat este:
5 / 10 Cum iti petreci timpul liber:
6 / 10 Cadoul ideal ar fi:
7 / 10 Cand vizitezi un oras nou care este activitatea preferata
8 / 10 Te caracterizeaza:
9 / 10 Destinatia de calatorie preferata
10 / 10 Nu poti pleca din casa fara
Tokio

"Fast and Furious" ar fi sintagma care te-ar caracteriza cel maibine iar beet-urile melodiei Tokyo Drift iti pun sangele in miscareinstant. Elementul "NOU" este determinant in alegerile tale. Vanezipermanent cele mai noi gadget-uri, cele mai eclectice haine, iar inmomentul in care ceva ajunge in mainstream este deja 'out offashion" pentru tine.

Foto:

deviant art
New York

Dinamismul si dragostea pentru arta si tot ce este cool tedefinesc. Esti foarte sofisticata cand vine vorba de moda, stilultau fiind puternic urbanizat si edgy. Vanezi tot ce este mai coolin oras: de la baruri, petreceri si artisti necunoscuti. Unadevarat deliciu sofisticat pentru gasta de prieteni.

Foto:

gettyimages
Paris

Stilul tau "efortless" te face un studiu de caz pentru cei dinjur care nu inteleg cum reusesti sa arati atat de cool de fiecaredata, fara sa te straduiesti prea mult. Iti plac petrecerile culume buna si esti la curent cu cele mai apreciate aparitiiliterare, spectacole si expozitii, cautand intotdeauna frumosul.Cand petrecerea se sfarseste, te cuibaesti in coltul tau cu uncroissant si un cafe late delicios.

Foto: Getty Images

Mumbai

Diversitatea iti condimenteaza viata. Esti dispusa sa incerciorice fel de mancare, orice mijloc de locomotie, orice haina, nuconteaza cat de inconfortabil ar fi, atata ca trebuie sa inedit!Cauti sa experimentezi, cauti locuri noi de explorat, vrei saintelegi culturi si te bucuri de lucrurile marunte ale vietii. Astaiti da energie sa fii intr-un continuu proces de explorare.

Foto
Comenteaza Am mai scris despre: metropole , new york , paris , mumbai , tokio , capitalele modei , quiz