Ce tip de tocuri ti se potriveste?

Ce tip de tocuri ti se potriveste?

Ce tip de tocuri ti se potriveste?

Pantofii spun mai mult despre stilul tau decat ti-ai puteaimagina, asa ca e important sa stii daca alegerea ideala suntprovocatorii pumps, extravagantele tocuri structurale, comodelewedges sau jucausele tocuri-pisicuta. Asadar, spune-ne cum esti casa iti aratam... in ce pasesti!

1 / 10 Cum arata machiajul tau de zi?
2 / 10 Sa presupunem ca esti intr-un club/bar si vezi un tip superb care te priveste. Ce faci?
3 / 10 Ce gen de accesorii iti completeaza de obicei tinutele?
4 / 10 Care este bautura ta favorita?
5 / 10 Ce-ti defineste stilul in materie de coafuri?
6 / 10 Care dintre aceste staruri te-a cucerit cu stilul ei?
7 / 10 Iti porti unghiile…
8 / 10 Cum te relaxezi in weekend?
9 / 10 Care dintre acesti actori joaca rolul principal in fanteziile tale? :)
10 / 10 Cum te imbraci la prima intalnire?
Tocuri wedges

Esti "the girl next door", fata dulce care e gata mereu pentrunoi surprize si isi iubeste libertatea de miscare. In dulapul tauisi merita locul de cinste incaltamintea cu tocuri wedges, comodesi "prietenoase" cu picioarele tale. Stilul tau vestimentar poateprimi o completare de vara: espadrile, care se vor potrivi perfectcu rochitele tale inflorate si zambetul-raza-de-soare!

Sandalele Felt Attack cutocuri wedges de la Irregular Choice (390 ron) sunt idealepentru tine.

Sandale Felt Attack

Pumps

Eleganta, sofisticata, rafinata - esti "clienta" perfecta pentrupumps! Acest tip de tocuri a fost creat pentru femeile ca tine,care capteaza complimentele ca un magnet si ofera inapoi energie siinspiratie pentru cei din jur. Nu esti genul care iese in evidenta"flagrant", dar nici nu poti sa te pierzi in multime. Esti o ladysi o femme fatale in acelasi timp, iar tocurile pumps si tinuteleconstruite cu migala ti se potrivesc perfect.

Incearca niste pantofi gri cu pumpsde la Coca Zabloteanu (350 ron).

Pumps Coca Zabloteanu

Tocuri-pisicuta

Esti sufletul petrecerii, o prietena adevarata si o persoanaindragita pentru simtul umorului si aerul misterios. Vrei ca stilultau (inclusiv pantofii!) sa spuna totul despre tine, dar nu e maiimportant decat lejeritatea cu care pasesti. Iti imbratisezi laturafeminina fara a face alegeri vestimentare "siropoase", astfel cavei merge cu usurinta pe tocuri-pisicuta (asa-numitele "KittenHeels" facute celebre de Audrey Hepburn).

Daca vrei sa mergi pe tocuri-pisicuta chiar de acum, itirecomandam pantofii Flick-Flak de la Irregular Choice, pe careii gasesti la pretul de 316 ron peFashionLab.ro.

Tocuri Kitten

Tocuri structurale

Esti curajoasa, ai personalitate si iti place sa stralucesti inorice situatie - tocurile arhitecturale care fac un statement prinexcentricitate si detalii sunt pentru tine! Ai sacrifica putinconfort in favoarea stilului si nici un toc nu este prea inaltpentru tine atunci cand vrei sa fii in centrul atentiei. Cusiguranta nu vom gasi tenisi in dulapul tau - si nici pantofi"normali" in nuante banale. Alegerile tale in materie de pantofispun "sunt unica".

Poti incerca pantofii Rocko de la Irregular Choice, cu tocuristructurale de 9.5 cm. Ii gasesti pe Fashionlab.rola pretul de 414 ron.

Pantofi cu tocuri structurale Rocko