Esti obsedata de pantofi?

Esti obsedata de pantofi?

Esti obsedata de pantofi?

Se spune ca primul lucru pe care oamenii il observa atunci candfac cunostinta cu o persoana sunt pantofii lor. Chiar daca esteadevarat sau nu, nu ai cum sa negi ca perechea potrivita de pantofipoate sa-ti intregeasca look-ul sau poate sa ti-l distruga. Estetimpul sa afli in ce categorie te incadrezi.

1 / 11 Prietena ta cea mai buna trebuie sa mearga la un eveniment special si are nevoie sa imprumute o pereche de pantofi. Tu...
2 / 11 Cum iti pastrezi pantofii?
3 / 11 De unde iti cumperi majoritatea pantofilor?
4 / 11 Afara ploua si tu porti perechea preferata de pantofi. Ce faci?
5 / 11 Cainele tau roade o pereche de pantofi cu toc foarte scumpi. Tu...
6 / 11 Vezi in picioarele actritei tale preferate o pereche de pantofi pe care ti-o doresti. Ce faci?
7 / 11 Daca ai avea de ales, ti-ai petrece majoritatea timpului in…
8 / 11 Cat de des mergi la shopping de pantofi?
9 / 11 Cate perechi de pantofi ai?
10 / 11 Perechea ta preferata de pantofi s-a demodat. Ce faci?
11 / 11 Cat ai cheltuit cel mai mult pentru o pereche de pantofi?
Esti obsedata de pantofi!

Deviza ta in viata este ca nu poti avea vreodata prea multipantofi. Esti mereu in pas cu moda, ceea ce este normal, mai mult,de abia astepti sa se schimbe sezoanele ca sa faci ravagii inmagazine. Nu tii cont de pret, insa calitatea si inaltimeatocurilor sunt elementele cheie pentru o achizitie de succes. Ca oadevarata colectionara de arta (pana la urma in spatele unorpantofi cu toc sta un designer), ai mare grija de investitiiletale: dulapiorul cu pantofiori este personalizat cu semne "interzisapa", "interzis animale".

Iti plac pantofii, sunt cheia unui look de succes

Conform alegerilor tale, esti o femeie echilibrata, care stie cevrea, chiar si atunci cand vine vorba de pantofi. Nu faci excesatunci cand mergi la cumparaturi si esti constienta ca moda esteschimbatoare, nu merita sa-ti arunci toti banii pe incaltaminte.Pentru tine, important este sa te simti confortabil, mai ales caesti pe drumuri toata ziua. Asta nu insemna ca nu ai grija de ei,pentru ca atunci cand faci o investitie, o faci pe termen lung.Totusi daca se intampla ceva cu o pereche nu o sa crezi ca a venitsfarsitul lumii.

Ii cumperi, pentru ca trebuie sa te incalti

Cand vine vorba de pantofi, te gandesti cum poti sa fii cat maipractica. Asta nu inseamna ca nu-ti plac, doar ca existenta ta nuconsta in pantofi, nu-i vezi ca un accesoriu care intregeste otinuta. Te imbraci cat mai casual posibil si desi ravnesticateodata la o pereche de pantofi cu toc, lasi balta gandul si teintorci mereu la pantofii sport. Esti o femeie normala, care pur sisimplu trebuie sa poarte ceva in picioare cand iese in lume.

Comenteaza Am mai scris despre: pantofi , moda , fashion , teste