Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice

  • 639 afişări
15 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice

Galerie foto

Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice (galerie foto)Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice (galerie foto)Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice (galerie foto)Ţinuta preferată a Reginei Letizia. A purtat-o de trei ori în apariţiile publice (galerie foto)

Regina Letizia a avut recent o întâlnire oficială cu un membru din board-ul Federaţiei Spaniole de Boli Rare din Madrid, într-o ţinută de care pur şi simplu nu se poate despărţi.

Majestatea Sa şi-a făcut apariţia într-o ţinută Hugo Boss cu care suntem familiarizaţi încă din anul 2016, din timpul vizitei din Portugalia, dar pe care a mai purta-o şi în luna ianuarie a acestui an, cu ocazia aniversării de 50 de ani a companiei Joma Sports. Costumul pe care îl poartă este unul confecţionat din lână, care conţine trei blocuri de culoare, gri, maro şi roşu închis, modelul continuând şi pe fustă.

Pentru a completa ţinuta, Regina Letizia a optat pentru un clutch în nuanţă camel semnat de aceeaşi casă de modă şi o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. La fel ca la celelalte două apariţii, Majestatea Sa a ales să poarte un top roşu Hugo Boss, copiind la detaliu ţinutele anterioare.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!