Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio

  • 216 afişări
13 noiembrie 2017
Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio

Galerie foto

Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio (galerie foto)Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio (galerie foto)Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio (galerie foto)Ţinute pe care să le adopţi inspirate din stilul Sarei Sampaio (galerie foto)

Fiecare dintre noi are nevoie de o sursă de inspiraţie, iar stilul modelului Sara Sampaio poate fi un exemplu de urmat. De la ţinutele all black, până la piesele vestimentare din denim ajustate şi cu accente moderne, iată c ear trebui să faci pentru a alcătui ţinute ca unul dintre îngeraşii Victoria’s Secret.

Jachetă biker. Nelipsită din orice garderobă, jacheta biker este o piesă de bază care te ajută să ieşi în evidenţă fără prea mult efort. Optează fie pentru un model simplu, fie pentru un model cu detalii aplicate şi alege să o porţi cu un aer rock-chic alături de o rochie roşie din satin.

Accente punk. Imprimeurile îndrăzneţe şi nuanţele aprinse sunt un duo extraordinar atunci când vine vorba să adoptăm ţinutele cu accente punk, însă dacă dorim să păstrăm acel aer feminin, o haină de blană şi o pereche de botine ne pot ajuta să obţinem acest look.

Piese vestimentare transparente. Cel puţin pe covorul roşu, Sara Sampaio a reuşit nu doar o dată să impresioneze prin alegerea făcută, ci de două ori, optând pentru două rochii superbe din dantelă, transparente şi foarte sexy.

Accente masculine. Piesele vestimentare masculine ne permit să jonglăm cu uşurinţă cu diferite stiluri, iar dacă facem alegerile potrivite, nu ne vor da bătăi prea mari de cap. Un sacou oversize sau o cămaşă masculină poate oferi un aer complex ţinutei.

All black. All white. De ţinutele monocrome s-a tot vorbit şi se va mai vorbi, acestea fiind cea mai potrivită alegere pentru orice situaţie. Fie că este vorba de un eveniment sau pur şi simplu ieşi să-ţi bei cafeaua, nu ai cum să dai greş.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!