Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion

  • 398 afişări
20 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion

Galerie foto

Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion (galerie foto)Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion (galerie foto)Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion (galerie foto)Top 5 ţinute pe care un bărbat ar putea să le poarte în seara de Revelion (galerie foto)

Ţinuta pentru Revelion dă bătăi de cap nu doar doamnelor, ci şi domnilor care vor să iasă în evidenţă într-un mod plăcut, care vor să impresioneze prin stil, prin atitudine şi printr-o vestimentaţie în tendinţe. BMan.ro vine în ajutorul domnilor cu cinci propuneri de ţinute pe care le-ar putea alege în noaptea dintre ani, indiferent de locul în care îşi vor petrece Revelionul.

  1. Ţinuta Smart Casual – Pentru împătimiţii stilului Smart – Casual, propunem o ţinută formată din vestă şi pantaloni bleumarin cu un imprimeu caro, la care adăugăm o cămaşă simplă albă din 100% bumbac egiptean cu manşetă dublă şi guler Pointed.  În aceeaşi culoare cu vesta şi pantalonii propunem să fie şi nuanţa sacoului pentru a oferi ţinutei continuitate din punct de vedere vizual. Totodată, pantofii trebuie să se asorteze cu vârfurile batistei de la sacou şi cu pinul de la reverul sacoului. Recomandăm ca materialul accesoriilor să fie din lână 100%  ca să se păstreze acea continuitate despre care povesteam anterior. Pentru un plus de culoare, dar totodată pentru a fi în tendinţe, domnii pot opta pentru o piesă vestimentară în nuanţa violet, culoarea anului 2018.
  2. Ţinuta Elegantă, dar nonconformistă – Pentru adepţii stilului elegant şi putin nonconformist, propunem o variantă alcătuită din pantaloni slim-fit, vestă cu reverul rotund şi o cămaşă din bumbac Poplin, cu manşetă dublă la care nu ar trebui să lipsească perechea de butoni negri. În aceeaşi linie elegantă, dar cu o notă nonconformistă, propunem o pereche de Mocasini Tassel Negri din lac şi un sacou bordo din lână Tweed. De ce bordo? Deoarece sacoul este elementul cheie al acestei ţinute. Pentru a păstra ca atracţie principală sacoul, este un must have ca accesoriile alese pentru această ţinută să fie simple, în tonul întregului outfit.
  3. Ţinuta 100% Elegantă – Pentru cei care vor cu tot dinadinsul să dea dovadă de eleganţă în noaptea dintre ani, propunem o ţinută formă din pantaloni şi vestă în aceeaşi nuanţă şi textură, dar cu un sacou în carouri dacă vor să impresioneze cu un singur tip de imprimeu în outfit-ul lor. Pantalonii şi vesta violet se potrivesc perfect cu sacoul în carouri şi cravata din lână în aceeaşi gamă de nuanţe. Sacoul ales pentru această ţinută se închide într-un singur nasture, cu un rever ascuţit de 9 cm, un detaliu care duce întreaga ţinută în zona elegantă. Un alt motiv pentru care vă propunem pentru această ţinută un sacou atipic în carouri este pentru a diferenţia ţinuta în privinţa complexităţii. Se va vedea astfel că este o ţinută formată din 3 piese vestimentare şi nu un costum clasic. Outfit-ul trebuie completat cu o pereche de pantofi Derby în nuanţa preponderentă de pe sacou şi o pereche de ciorapi în carouri. Domnii nu vor da greş cu această ţinută, totul se va îmbina perfect din punct de vedere vizual.
  4. Ţinuta clasică – Pentru cei care nu vor să dea greş în ceea ce priveşte combinaţia de nuanţe, vă recomandăm costumul din catifea la două rânduri. Cu siguranţă că cei care vor opta pentru acest tip de costum se vor face remarcaţi. Este ţinuta perfectă pentru bărbaţii care au un şarm aparte şi denotă eleganţă şi versatilitate prin vestimentaţia pe care o aleg. Pentru sacou propunem ca tip de material catifeaua din simplul motiv că noaptea dintre ani poate fi friguroasă. Totodată, recomandăm negrul pentru că este culoarea care accentuează versatilitatea. Propunem şi o cămaşă cu guler Wing Tip (specială pentru papion), cu manşetă dublă, accesorizată cu butoni negri.

Este necesar ca pantofii să fie în nuanţa costumului. În outfit-ul recomandat de noi, domnii vor vedea o pereche de mocasini tassel şi o pereche de ciorapi simpli negri, în dungi. La capitolul accesorii propunem clasicul papion butterfly şi o batistă simplă albă din mătase, aşezată în linie dreapta la buzunarul sacoului.  Este foarte important ca la acest outfit, domnii să nu poarte niciun ceas de mână.

5. Ţinuta extravagantă – Pentru cei care vor să fie eleganţi, dar în acelaşi timp vor să impresioneze prin extravaganţă, propunem un costum negru tot din catifea, într-un singur nasture, cu un rever ascuţit şi mai lat cu 4 cm faţă de un sacou obişnuit. De această dată, alegem o cămaşă din bumbac 100% cu imprimeu End on End Poplin negru şi un guler clasic la care putem adăuga o cravată neagră satinată pentru a păstra totuşi nota elegantă şi discretă. Pentru pantofi, la acest outfit, domnii au de ales între două variante: mocasini Slipper sau o pereche de pantofi negri lăcuiţi.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: revelion , barbat , tendinte