Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 metri

  • 897 afişări
06 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 metri

Galerie foto

Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 (galerie foto)Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 (galerie foto)Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 (galerie foto)Victoria Beckham, apariţie rară în sandale. Cum arată fără tocuri la 1.63 (galerie foto)

După aniversarea de 19 ani de căsătorie cu David Beckham, Victoria Beckham a fost surprinsă la expoziţia "Je Suis Couturier" a designerului Azzedine Alaïa.

Îmbrăcată într-o ţinută all white, pe care a reuşit să o completeze cu o geantă maro de mici dimensiuni, designerul a atras atenţia nu doar prin stilul vestimentar impecabil, ci şi pentru că nu a purtat tocuri, ci o pereche de sandale albe clasice.

Apariţiile Victoriei Beckham în pantofi cu talpă joasă sunt foarte rare, soţia fostului fotbalist fiind  văzută de cele mai multe ori purtând tocuri înalte şi impunătoare. Deşi are o înălţime de 1.63 metri, aceasta nu a reprezentat un dezavantaj.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: victoria beckham , fara tocuri , sandale