Cum afectează Super Luna Albastră Sângerie fiecare zodie!

  • 899 afişări
31 ianuarie 2018

Cum afectează Super Luna Albastră Sângerie fiecare zodie!Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua lună plină din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsă lunară totală.Berbec
Ai muncit mult în ultima vreme, dar acum eşti dornic de distracţii. Eşti mulţumit cu ceea ce faci acum? Răspunsul nu-l poţi găsi decât la tine. Între, timp, ieşi la restaurant, în club, cu prietenii, încearcă experienţe noi. Această eclipsă poate veni cu schimbări interesante pe plan sentimental. Ai posibilitatea să îţi concentrezi atenţia asupra relaţiei pe care o ai cu partenerul de cuplu şi să îţi face cunoscute adevăratele sentimente. În cazul în care eşti singur, astrele te pot ajută să întâlneşti o persoană interesantă de care să te îndrăgosteşti imediat.

Taur
Job-ul actual nu te mai mulţumeşte. În ultima vreme, nu-ţi mai găseşti timp pentru prieteni şi familie, pentru relaxare.Acum este momentul să faci schimbări în viaţă profesională. Poate că eşti nemulţumită de ceva anume sau trebuie să rezolvi o situaţie neplăcută mai veche cu un coleg de echipă sau chiar un superior. De asemenea, această este o perioadă foarte bună şi pentru a îţi schimbă locul de muncă-în cazul în care cochetezi cu această idee.


Gemeni
Se pare că aceata eclipsă va fi dificilă pentru tine. Conform Curious Mind Magazine, sunt şanse mari ca cineva apropiat să te înşele. Nu numai că vei afla, dar îl vei şi confrunta, ceea ce ar putea să nu fie cea mai bună idee. Eclipsele sunt întotdeauna supraîncărcate cu energie, ceea ce înseamnă că starea ta emoţională va fi afectată vizibil. Vei simţii un adevărat roller coaster de emoţii.

Rac
Trebuie să ieşi din rutină şi să începi să faci ceea ce îţi place, chiar dacă asta presupune să evadezi din zona de comfort. Această perioadă este una frumoasă pentru ţine deoarece simţi că deţii puterea de a face schimbările necesare pentru o viaţă fericită pe toate planurile. Îţi doreşti foarte mult să evoluezi pe plan profesional şi, în acelaşi timp, să încerci să fii mai implicată în viaţă de familie.


Leu
O eclipsă de Lună înseamnă că e vremea să devii o variantă mai bună a ta. Eclipsă din 31 ianuarie te va împinge în lumina reflectoarelor deoarece în casă identităţii personale şi a imaginii publice apăr câteva schimbări majore. Este timpul să iei măsuri importante pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti pe plan profesional.

Fecioară
Acest eveniment astronomic te poate influenţa în moduri nebănuite. Ai putea să experimentezi dureri fizice, dar şi angoase sufleteşti. Singurul lucru bun? Cu o eclipsă totală de luna, este posibil să te aştepţi la o trezire spirituală clară cu privire la scopul vieţii tale. S-ar putea să înţelegi că trebuie să faci compromisuri sau, din contra, să laşi că timpul să îşi joace cartea pentru a rezolvă o problemă cu care te confrunţi de ceva timp.


Balanţa
Încerci să faci puţină ordine pe plan personal. Este posibil că o relaţie pe care o ai cu o persoană din viaţă ta să nu mai servească scopului tău, motiv pentru care iei decizia că este timpul să rupi această legătură şi să mergi singură pe drumul tău.

Scorpion
În cazul în care eşti nefericită pe plan profesional, este posibil că această eclipsă să te ajute să vezi luminiţa de la capătul tunelului şi să faci câteva schimbări majore care să te ajute ajungi acolo unde visezi de ceva timp. Poate fi o perioadă favorabilă pentru tine, din punct de vedere al banilor.


Săgetător
În această perioadă este posibil să fii ocupată cu un proiect profesional care te scoate din zonă de confort şi te ajută să înveţi lucruri noi, să cunoşti oameni importanţi şi să înţelegi mai bine ce ai de făcut pentru un viitor frumos. Nu pierzi timpul deloc, iar asta este minunat. În plus, ideile tale sunt foarte apreciate de colaboratori şi superiori.

Capricorn
Această eclipsă te va convinge să îţi schimbi abordarea în ceea ce priveşte echilibrul dintre viaţă profesională şi cea personală. Îţi dai seamă că este timpul să îţi faci timp pentru a pune în ordine toate aspectele din viaţă ta şi să găseşti o variantă pentru a mulţumi pe toată lumea.

Vărsător
Eclipsă totală de luna aduce o schimbare uriaşa în zonă relaţiilor, fie ajutându-te să interacţionezi mai bine cu cei dragi, fie convingându-te că este timpul să renunţi la anumite persoane. Eşti foarte atentă la sentimentele tale şi nu te laşi influenţată de nimeni când trebuie să iei decizii importante.


Peşti
Eclipsă totală de luna îţi oferă posibilitatea de a experimenta lucruri noi; acesta este un moment foarte bun pentru a rupe rutină şi a ieşi din zonă de confort. Încerci să îţi concentrezi întreagă atenţie asupra vieţii personale deoarece simţi nevoia unor schimbări în relaţia pe care o ai cu oamenii care te înconjoară.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: super luna , sangerie