Cum să slăbeşti uşor, în funcţie de zodia în care te-ai născut

  • 857 afişări
17 ianuarie 2018

Cum să slăbeşti uşor, în funcţie de zodia în care te-ai născut


Află cum poţi scăpa uşor de kilogramele în plus, în funcţie de semnul tău zodical.
Berbec
Bea mai multă apă. Eşti un semn de foc, iar arderile tale sunt accelerate şi ai nevoie de multe lichide pentru a fi în formă. Ai nevoie şi de multă mişcare în natură, iar plimbările pe munte sunt perfecte pentru tine.

Taur
Ai un metabolism lent, iar mişcarea viguroasă este perfectă pentru fi în forma ideală. Un curs de dans ţi se potriveşte cel mai bine pentru că vei combina muzica, pe care o iubeşti atât de mult, cu mişcarea.

Gemeni
Eşti foarte agitată din punct de vedere nervos, de aceea ai nevoie de relaxare pentru a arăta şi a te simţi bine. Yoga este o alegere excelentă pentru tine. Iar dacă apelezi la exerciţii intense, alege-le pe cele interesante, precum kangoo jumps sau zumba.

Rac
Cele mai bune pentru tine sunt exerciţiile pe care le poţi face acasă. Pilates este o alegere potrivită pentru că sunt mişcări lente, dar intense, care îţi lucrează toate grupele musculare. Şi încearcă să scapi de dependenţa de dulciuri.

Leu
Orice activitate care îţi scoate în evidenţă corpul frumos şi tonifiat pentru care munceşti atât de mult ţi se potriveşte perfect. Dacă vrei să ţii celulita la distanţă, alege cursuri de dans.

Fecioară
Plimbările lungi, zi de zi, sunt ideale pentru tine. Scapă de gândurile care nu-ţi dau pace apelând cel puţin de două ori pe zi la meditaţie.

Balanţă
Tu trebuie neapărat să ţii cont de fluctuaţiile tale de energie. Dimineaţa încearcă exerciţii uşoare, în special stretching. Seara alege aerobicul şi cursurile de dans.

Scorpion
Cele mai dificile activităţi fizice sunt potrivite pentru tine, şi asta pentru că tu adori provocările. Ai putea să te antrenezi fără dificultate pentru maraton.

Săgetător
Joggingul este alegerea ideală pentru tine. Ţi se potriveşte perfect, mai ales pentru că ai o înclinaţie înnăscută pentru asta (din moment ce zodia ta este reprezentată de un centaur).

Capricorn
Mişcarea lentă ţi se potriveşte cele mai bine şi asta pentru că nu îţi place să te grăbeşti. De asemena, un abonament la piscină este ideal pentru că poţi înota în voie, iar asta îţi modelează cu siguranţă corpul.

Vărsător
Ţie ţi se potrivesc activităţile fizice speciale, sporturile proaspăt inventate şi cele care includ muzica. Nu mânca seara târziu.

Peşti
Yoga şi meditaţia sunt foarte utile în cazul tău. Ai nevoie de multă relaxare pentru scăpa de toate frământările care îţi “tocesc” nervii. Bea multă apă şi odihneşte-te suficient.

sursa: www.doctorulzilei.ro


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zodie , slabit