Femeia Scorpion

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion

26 octombrie 2010 Georgiana Fefea Redactor-şef

Frumusetea femeii Scorpion este misterioasa si plina de magnetism. Si mai interesant este faptul ca ea stie deja acest lucru si se foloseste la maxim de acest atu. In perioada in care un barbat ii va face curte, ea va sti cum sa se controleze si ii va lasa impresia ca el se afla la conducere. Femeia Scorpion stie cum sa cucereasca un barbat si cum sa il atraga in mrejele ei. Si de cele mai multe ori chiar are succes.

Nu se manifesta niciodata galagios in public, nu va sari in bratele barbatului pe care il iubeste si nu il va coplesi cu declaratii. In schimb, se va apropia discret de el si ii va sopti cuvinte frumoase, menite sa fie auzite doar de urechile lui.

Persoanele care nu sunt sincere sau sunt indecise cu privire la sentimentele lor ar fi mai bine sa se tine deoparte, deoarece femeile Scorpion sunt foarte analitice, prin urmare nu prea le scapa multe lucruri. Isi poate da seama de intentiile cuiva, chiar inainte ca acestea sa fie puse in practica.

Chiar daca, in general, este o femeie amabila, cu zambetul pe buze, nu exista cuvinte pentru a o descrie atunci cand este furioasa. In aceste momente se poate transforma intr-o persoana ironica, pe care ai putea sa o descrii cu usurinta ca avand o inima impietrita. Daca femeia Scorpion poate iubi cu devotament, atunci poate uri cu puteri nebanuite. Desi este dominata de trairi si de sentimente foarte puternice, aceasta femeie isi lasa destul de rar sentimentele la vedere. Caracterul ei o recomanda pentru confesiuni. Poti sa fii sigur ca stie sa pastreze secretele, atat pe ale tale, cat si pe cele ale inamicilor tai.

Faptul ca este o persoana secretoasa, atat in ceea ce priveste confesiunile altora, cat si in plan personal, nu o face o persoana mai putin onesta. De fapt, este atat de sincera, incat cateodata isi poate soca interlocutorul, care nu se asteapta la asemenea izbucniri de sinceritate. Orice Scorpion tipic isi va alege prietenii cu foarte mare grija, iar cei care vor trece testele, ii vor ramane alaturi multa vreme. Ambitia si vointa sunt trasaturile de baza care ii contureaza caracterul. Se va folosi de ele ori de cate ori va avea nevoie sa iasa din situatii neplacute.

Cat despre partea financiara, ori isi va risipi banii cu placere, ori ii va depozita intr-o banca, ori ii va cheltui pe lucruri scumpe. Este foarte constienta de standardul ei social si nu este amatoare de compromisuri in aceasta privinta. Ii place puterea si va sacrifica bani si orice altceva este necesar pentru a o obtine.

In rolul de mama, va fi posesiva si va avea mare grija de copiii ei. Se va asigura ca acestia se vor transforma in adulti independenti, corecti, puternici si mandri de ei insisi. Pe de alta parte, nu se va descurca prea bine in a-si arata dragostea fata de ei, iar aici intervine rolul partenerului, care trebuie sa o invete sa fie mai calda.

Femeia Scorpion in dragoste


Cel care se indragosteste de o femeie Scorpion ar trebui sa isi aloce mai mult timp pentru cunoasterea partenerei sale. In general, aceasta este atrasa de barbatii puternici, nu pentru ca ea insasi nu ar fi o femeie puternica, ci pentru ca nu accepta prea usor slabiciunile barbatilor.

Pretentiile ei nu se opresc aici. El trebuie sa indeplineasca niste standarde foarte ridicate pentru a-i fi pe plac. Printre acestea, trebuie sa fie destul de aratos, inteligent si in acelasi timp filozof, si desigur, sa emane 100% masculinitate. Odata angajata intr-o relatie, femeia Scorpion isi va inconjura partenerul cu multa dragoste si atentie.

Cel care a stiut cum sa castige inima unei femei Scorpion sa fie sigur ca nu se va simti singur vreodata. Ea ii va fi devotata si ii va oferi suport moral pentru orice actiune de-a lui. Il va incuraja si il va sustine in public, va lupta chiar impotriva tuturor daca va fi cazul.

Insa toate vin cu un pret. Femeia Scorpion este extrem de geloasa si posesiva cu cei pe care ii iubeste. Este o natura suspicioasa, deci este mai bine sa nu i se ofere motive sa dezvolte ganduri. Pe de alta parte, si partenerul ei va trebui sa invete sa isi stapaneasca gelozia, pentru ca femeia Scorpion va atrage intotdeauna privirile reprezentantilor de sex opus. Nu suporta prea bine posesivitatea, chiar daca vine din partea barbatului pe care il iubeste, asa ca acesta din urma este mai bine sa isi aminteasca faptul ca ea ii va fi devotata tot timpul.

Sursa: ILoveIndia, Foto: IStock

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!