Horoscopul zilei de duminică, 18 martie: Fecioarele primesc bani, Racii merg în vizită

  • 483 afişări
16 martie 2018

Horoscopul zilei de duminică, 18 martie: Fecioarele primesc bani, Racii merg în vizită


Horoscopul zilei de duminică, 18 martie: Fecioarele primesc bani, Racii merg în vizită
 

BERBEC -  Este o zi în care sunteţi mai sensibili şi mai înclinaţi spre romantism. Nevoia de stabilitate în plan afectiv este mult mai mare decât în mod obişnuit. Veţi fi dispus să faceţi eforturi pentru a vă consolida relaţia cu persoana iubită.                                                                                     
TAUR - Se pare că astăzi vă simtiţi epuizat de programul încărcat din zilele precedente. Odihniţi-vă mai mult! Cu toate acestea, vă sfătuim să nu refuzaţi propunerea persoanei iubite de a merge în vizită la rude.                                                                                     
GEMENI - Evenimentele sunt destul de neplăcute în domeniul sentimental. Resimţiţi o stare de nervozitate care vă poate pune în situaţii neplăcute. Păstraţi-vă calmul, pentru a evita o ceartă cu partenerul de viaţă şi tensionarea atmosferei din cămin.                                                                                    
RAC - Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauza că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. Nu este cazul să vă manifestaţi supărarea faţă de cei din familie.                                                                                
LEU - Astăzi vi se oferă ocazia să cunoaşteţi o persoană experimentată în domeniul afacerilor, care vă va împărtăşi din experienţa sa. Aceasta întâălnire s-ar putea să vă pună serios pe gâanduri şi să începeţi să vă faceţi planuri în vederea demararii unei mici afaceri.                                                                                    
FECIOARA - În prima parte a zilei, veţi primi o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă, pentru demararea unei afaceri. Încercaţi să vă faceţi calculele cu stricteţe şi nu ezitaţi să vă asociaţi cu un prieten care are cunoştinţe în domeniu şi vă poate ajuta.                                                                                    
BALANTA - Astăzi aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană care vă va ajuta în concretizarea intenţiilor dumneavoastră de demarare a unei afaceri. Ar fi bine, însă, să evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.                                                                                     
SCORPION - În cursul dimineţii, s-ar putea să fiţi puţin iritat şi, din această cauză, să aveţi o reacţie verbală necontrolată faţă de persoana iubită. Atitudinea dumneavoastră ar putea da naştere la un conflict nedorit în familie.                                                                                    
SAGETATOR - Este de preferat să vă sfătuiţi cu persoana iubită, în vederea stabilirii, de comun acord, a priorităţilor acestei zile. Dacă nu o veţi consulta, puteţi intra în conflict, deşi aveţi cele mai bune intenţii.                                                                                    
CAPRICORN - Capacitatea dumneavoastră de comunicare va avea astăzi de suferit din cauza unei stări de confuzie. De aceea, ar fi bine să vă ordonaţi ideile şi să actionaţi cu discernământ.                                                                                     
VARSATOR - Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi şanse de reuşită pe plan social şi sentimental. Astăzi este o zi favorabilă călătoriilor scurte şi comunicării cu cei din jur.                                                                                     
PESTI - Iniţiativele dumneavoastră din cursul dimineţii sunt bine primite şi chiar susţinute de colegii de serviciu. Ar fi bine să colaboraţi cu un bărbat mai în vârstă, cu experienţă, întrucât astăzi este favorizată munca în echipă.                                                                               

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 18 martie