Horoscopul zilei de joi, 1 martie: Vărsătorii au aventuri sentimentale, Peştii sunt promovaţi

  • 320 afişări
01 martie 2018

Horoscopul zilei de joi, 1 martie: Vărsătorii au aventuri sentimentale, Peştii sunt promovaţi


Aflati ce prezic astrele pentru ziua de joi, 1 martie.
 


BERBEC - Ziua este favorabila întâlnirilor, discuţiilor de afaceri şi chiar schimbărilor, daca le aveti în plan. În cazul în care aveti temeri legate de un examen, de orice natura ar fi acesta trebuie să ştiţi încă de pe acum că astrele vă sunt favorabile, deci veţi reuşi.              

                                                         
TAUR - Trebuie să ştiţi că timiditatea nu face altceva decât să pună blocaje reuşitei la care visaţi. Se prevede că vă veţi face noi cunosţiinte, care de altfel se anunţă foarte avantajoase pentru dumneavoastră. Deci ar fi bine să lasaţi la o parte timiditatea şi să treceţi la acţiune.          

                                                             
GEMENI - Astăzi aveţi suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să staţi pe gânduri atunci când veţi fi invitaţi la o petrecere. Orice fel de distracţie este benefică pentru dumneavoastră. Mergeţi cu persoana iubită la o plimbare sau va întâlniţi cu prietenii la bar şi lucrul acesta vă reîncarcă bateriile.       

                                                                 
RAC - Astăzi aveţi câteva idei pe care merită să le transpuneţi în practică pentru demararea unei afaceri. Ceea ce va lipseşte, însă, este baza materială necesară investiţiilor.     

                                                                    
LEU - Dacă aşteptaţi vreo veste din străinătate sau vreţi să porniţi o afacere cu cineva de peste hotare, astăzi astrele va sunt favorabile. Veţi fi foarte inspirat şi veţi reuşi să-i uimiţi pe cei din jurul dumneavoastră cu ideile geniale pe care le aveţi.                                                                          
FECIOARA - Sentimental va aflaţi într-o perioadă benefică. Dacă nu sunteţi căsătorit aceasta este o perioadă tocmai bună pentru a face sau a primi propuneri privitoare la legalizarea relaţiei. În familie sunteţi aproape de copiii dumneavoastră şi vă sprijiniţi partenerul în tot ceea ce întreprinde.                 

                                                        
BALANTA - În ceea ce doriţi să întreprindeţi intuiţia vă poate ajuta mai mult decât vă imaginaţi. Nu neglijaţi însă sfatul unei persoane din anturaj şi faceţi o investiţie care se va dovedi profitabilă.   

                                                                     
SCORPION - Domeniul financiar nu va aduce prea multe bucurii astăzi. Dimpotrivă, aveţi tendinţa de a cheltui în exces şi pe lucruri inutile. Nu vă avântaţi în acte necugetate, căci în scurt timp veţi regreta amarnic.                                                                        
SAGETATOR - Este o perioadă bună pentru creşterea venitului, vi se oferă ocazii favorabile pentru redresarea situaţiei materiale, pentru ameliorarea loialităţii familiale, însă din cauza tendinţei spre mărinimie şi generozitate, puteţi greşi. Sunteţi preocupat de situaţia materială a unui prieten şi doriţi să-l ajutaţi, fără a-i răni sentimentele.                                                                        
CAPRICORN - Este posibil ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în carieră. Chiar dacă divulgarea unor secrete este pentru dumneavoastră un fapt grav, se pare că veţi fi totuşi nevoit să faceţi câteva compromisuri, dacă vreţi garanţia reuşitei. Spre seară veţi ieşi mai mult fortaţi de prieteni la o plimbare în oraş.                                                                         
VARSATOR - Foarte sensibili din punct de vedere sentimental, sunteţi tentaţi de aventuri cu o persoana cunoscută de curând care vă curtează cu insistenţă. Implicarea afectivă poate avea rezultate negative, pentru că astrele nu favorizează astfel reuşita în dragoste. Aveţi grijă ca partenerul de cuplu să nu vă bănuiască în cele din urmă.                                                                         
PESTI - Iniţiativele dumneavoastră vor fi bine primite de către cei de la serviciu. Cu toate că aşteptările sunt modeste s-ar putea să aveţi placerea de a afla că sunteţi luaţi în vedere în scopul unei promovări. Acasă, persoana iubită are să vă comunice lucruri importante.               

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 1 martie