Horoscopul zilei de joi, 8 februarie: Leii au idei geniale, Vărsătorii au reuşite în dragoste

  • 281 afişări

Horoscopul zilei de joi, 8 februarie: Leii au idei geniale, Vărsătorii au reuşite în dragoste

08 februarie 2018


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 8 februarie

BERBEC
 Ziua este favorabilă întâlnirilor, discuţiilor de afaceri şi chiar schimbărilor, dacă le aveţi în plan. În cazul în care aveţi temeri legate de un examen, de orice natură ar fi acesta, trebuie să ştiţi încă de pe acum că astrele vă sunt favorabile, deci veţi reuşi.

TAUR
Trebuie să ştiţi că timiditatea nu face altceva decât să pună blocaje reuşitei la care visaţi. Se prevede că vă veţi face noi cunoştinte, care de altfel se anunţă foarte avantajoase pentru dumneavoastră. Deci ar fi bine să lăsaţi la o parte timiditatea şi să treceţi la acţiune.

GEMENI
Astăzi aveţi suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să staţi pe gânduri atunci când veti fi invitaţi la o petrecere. Orice fel de distracţie este benefică pentru dumneavoastră. Mergeţi cu persoana iubită la o plimbare sau vă întâlniţi cu prietenii la bar şi lucrul acesta va reîncarcă bateriile.

RAC
Astăzi aveţi câteva idei pe care merită să le transpuneţi în practică pentru demararea unei afaceri. Ceea ce vă lipseşte, însă, este baza materială necesară investiţiilor.

LEU
Dacă aşteptaţi vreo veste din străinatate sau vreţi să porniţi o afacere cu cineva de peste hotare, astăzi astrele vă sunt favorabile. Veţi fi foarte inspirat şi veţi reuşi să-i uimiţi pe cei din jurul dumneavoastră cu ideile geniale pe care le aveţi.  

FECIOARA
Sentimental va aflaţi într-o perioadă benefică. Dacă nu sunteţi căsătorit aceasta este o perioadă tocmai bună pentru a face sau a primi propuneri privitoare la legalizarea relaţiei. În familie sunteti aproape de copiii dumneavoastră şi vă sprijiniţi partenerul în tot ceea ce întreprinde.

BALANŢA
În ceea ce doriţi să întreprindeţi intuiţia vă poate ajuta mai mult decât vă imaginaţi. Nu neglijaţi însă sfatul unei persoane din anturaj şi faceţi o investiţie care se va dovedi profitabilă.

SCORPION  
Domeniul financiar nu va aduce prea multe bucurii astăzi. Dimpotrivă, aveti tendinţa de a cheltui în exces şi pe lucruri inutile. Nu vă avântaţi în acte necugetate, căci în scurt timp veţi regreta.

SAGETATOR
Este o perioadă bună pentru creşterea venitului, vi se oferă ocazii favorabile pentru redresarea situaţiei materiale, pentru ameliorarea loialităţii familiale, însă din cauza tendinţei spre mărinimie şi generozitate, puteţi greşi. Sunteţi preocupat de situaţia materială a unui prieten şi doriţi să-l ajutaţi, fără a-i răni sentimentele.

CAPRICORN
Este posibil ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în carieră. Chiar dacă divulgarea unor secrete este pentru dumneavoastră un fapt grav, se pare că veţi fi totuşi tentat să faceţi căteva compromisur. Spre seara veţi ieşi mai mult fortaţi de prieteni la o plimbare în oraş.

VARSATOR
 Foarte sensibili din punct de vedere sentimental, sunteţi tentaţi de aventuri cu o persoana cunoscuta de curând, care va curtează cu insistenţă. Aveti grijă ca partenerul de cuplu să nu vă bănuiască în cele din urmă.

PESTI
Initiaţivele dumneavoastră vor fi bine primite de către cei de la serviciu. Cu toate că aşteptările sunt modeste s-ar putea să aveţi plăcerea de a afla că sunteţi luaţi în vedere în scopul unei promovari. Acasă, persoana iubită are să vă comunice lucruri importante.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 8 februarie